Webshop menu

P790 ijzer 5-P Graphite Regular

 1.559,95  1.299,95

Een P790 ijzer is meer dan metaal. Het is het resultaat van talloze uren onderzoek, testen en feedback van spelers. Van concept tot oplevering, elke stap wordt genomen met één doel voor ogen. Resultaten leveren wanneer u ze het meest nodig heeft. Ervaar ze zelf en ontdek de speler die ze je zullen pushen om te worden. Maak nu een fitting afspraak om te testen!

Deze ijzerset bestaat uit de ijzers 5, 6, 7, 8, 9 en PW.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5332Categories: Golfclubs, Ijzers

Hoge balsnelheden en premium gevoel:
Binnenin de gesmede holle lichaamsconstructie inspireert de nieuw ontworpen SpeedFoam Air een grotere flexibiliteit van het slagvlak en hoge balsnelheden, terwijl het eersteklas geluid en gevoel behouden blijft.

Optimale lancering en vergeving:
Met een dunwandige constructie, gesmeed L-gezicht en opnieuw ontworpen wolfraamgewicht, is de nieuwe generatie P•790 ijzers ontworpen om een ​​optimale afslag te produceren met meer vergevingsgezindheid, slag na slag.

Intelligent Sweet Spot:
SpeedFoam Air is 69% lichter dan zijn voorganger en ontgrendelt ons dunste P•790 slagvlak ooit met een intelligente sweet spot die opnieuw is gepositioneerd om meer slagen vast te leggen, waarbij de prestaties worden bepaald waar golfers die het meest nodig hebben.

SpeedFoam™ Air:
De nieuw ontworpen SpeedFoam™ Air is 69% lichter dan zijn voorganger. Het biedt een gemiddelde gewichtsbesparing van 3,5 g die is herverdeeld om de massa-eigenschappen verder te optimaliseren voor betere lanceringsomstandigheden. De nieuwe formulering geeft je een voortreffelijk geluid en gevoel terwijl je een snel, flexibel slagvlak produceert.

Dunwandige constructie en gesmeed L-gezicht:
Een nieuwe 8620 koolstofstalen constructie maakt het clubhoofd tot 37,5% dunner op strategische locaties, wat een aanzienlijk lagere zwaartepuntplaatsing mogelijk maakt. Dit nieuwe dunwandige ontwerp gaat gepaard met een responsief 1,5 mm gesmeed 4140 stalen L-Face om ultieme flexibiliteit, hoge balsnelheden en afstand te bevorderen, terwijl een eersteklas gesmeed gevoel behouden blijft.

Thru-Slot Speed ​​Pocket™:
De Thru-Slot Speed ​​Pocket™ zorgt voor meer slagvlakflexibiliteit met behoud van balsnelheid en afstand bij lage slagvlakslagen.

Intelligent Sweet Spot:
Met behulp van data-analyse hebben we de sweet spot lager op het slagvlak geplaatst om op natuurlijke wijze meer slagen vast te leggen en prestaties te leveren waar golfers dat het meest nodig hebben.

Wolfraammassa voor laag zwaartepunt:
Ingenieurs hebben nieuwe constructiemethoden ontwikkeld om het lichaam dunner te maken, waardoor tot 31 g wolfraam in de teen kan worden geplaatst. Het creëert een enorme hoeveelheid stabiliteit en vergevingsgezindheid verpakt in het pakket van een speler.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (50)
  • Wit (34)
  • Navy (31)
  • Zwart (18)
  • Rood (11)

Prijs

Prijs