Webshop menu

Nieuwe Cleveland golfclubs

Cleveland heeft dit jaar veel nieuwe golfclubs geïntroduceerd, van putters tot aan wedges, drivers, fairways en hybrides. Hieronder hebben we alles even voor je op een rijtje gezet:

HB Soft 2 putters
De nieuwe Cleveland HB Soft 2-serie beschikt over negen geheel nieuwe putters die zorgvuldig zijn samengesteld voor rechte of lichte boogslagtypes, elk gesynchroniseerd met de complementaire hosel-stijl, toe-hang, oplijningssysteem en grip. De Cleveland HB Soft 2 putters tilt Cleveland’s Speed ​​Optimized Face-technologie naar geheel nieuwe niveaus van echt swinggevoel door elke bladvorm te synchroniseren met gebalanceerde, slagspecifieke componenten. Het enige dat je dus hoeft te doen, is het juiste slagtype en de juiste clubhoofdvorm voor jouw putspel te kiezen, en de rest is volgens de specificaties ingesteld om consistente afstandsprestaties te krijgen in een nauwkeurig afgestelde, bijna op maat gemaakte putter voor een optimale prijs van slechts € 159,95! Bekijk hier alle putters van Cleveland.

CBX 4 ZipCore wedges en Smart Sole Full-Face wedges
-CBX 4 ZipCore wedges
Als je een middelhoge tot hoge handicapper bent en op zoek bent naar een premium wedge waar je vertrouwen in kunt hebben, dan zijn de Cleveland CBX 4 Zipcore wedges het antwoord. De CBX 4 ZipCore is het totaalpakket, boordevol prestatiekenmerken gericht op echte golfers die hun korte spel zonder beperkingen willen verbeteren.

De nieuwe Cleveland CBX 4 ZipCore wedges is de volgende generatie van Clevelands vergevingsgezinde CBX-lijn wedges. De geheel nieuwe CBX 4 ZipCore is ontworpen om golfers te helpen vaker de goede plek (sweet spot) te raken en past naadloos in de tas voor golfers die al met cavity back- of holle ijzers spelen, terwijl ze een soortgelijk swinggevoel in hun wedges behouden.

In het hart van deze wedges ligt de kenmerkende ZipCore-technologie van Cleveland, een functie die helpt de massa over de teen en hoog/laag op het slagvlak te herpositioneren. ZipCore verbetert ook het traagheidsmoment door het zwaartepunt precies daar uit te lijnen waar de club de bal raakt. CBX 4 ZipCore heeft een toename van 7% in het MOI (traagheidsmoment) van de hiel/teen en een toename van 5,8% in het hoge MOI in vergelijking met eerdere generaties.

Om een ​​puur gevoel bij impact te garanderen, absorbeert een Gelback TPU-inzetstuk impacttrillingen. Om de spin te verbeteren, werken HydraZip en UltiZip samen om de spin vanaf elke ligging en onder alle omstandigheden te maximaliseren. HydraZip maakt gebruik van een unieke laserlijn- en straalbehandeling om de wrijving van het gezicht te vergroten, terwijl gespecialiseerde UltiZip-groeven gemakkelijk door het vuil snijden. Samen bevorderen deze technologieën een zuiverdere spin, meer controle en een grotere consistentie.

-Smart Sole Full-Face wedges
De nieuwe Cleveland Smart Sole Full-Face wedges is een uiterst vergevingsgezinde wedge-lijn, bestaande uit vier verschillende wedges die elk kort spel op de baan kunnen vervullen: de sandwedge, gapwedge, lobwedge en chipper. Met Clevelands grootste slagvlakken, extra brede zolen met drie lagen, plus HydraZip-spin- en UltiZip-groeftechnologieën, haalt Smart Sole Full-Face het giswerk uit het wedge-spel en maakt het gemakkelijk om in één beweging de green op te gaan.

Alle wedges zijn verkrijgbaar in een stalen, graphite of dames uitvoering. Bekijk hier alle wedges van Cleveland.

Launcher XL 2 drivers en Halo XL Fairways, Hybrides en Hy-Wood
-Drivers
De nieuwe Cleveland Launcher XL 2-lijn combineert maximale afstand en vergevingsgezindheid en introduceert geheel nieuwe prestatiekenmerken om het lange spel van golfers naar nieuwe hoogten te tillen. De optimale prestaties van de Launcher XL 2 liggen binnen de MainFrame XL Face-technologie. Een nieuw AI-gestuurd proces heeft geholpen bij het creëren van een slagvlakontwerp met variabele dikte dat de sweetspot opnieuw vormgeeft en vergroot, de energieoverdracht verbetert en krachtige balsnelheden levert voor maximale afstand. Een ander belangrijk kenmerk van de Launcher XL 2 is het XL-kopontwerp en de gewichtsopstelling die nog meer traagheidsmoment opleveren dan zijn voorganger, met een toename van 2% in hiel/teen-MOI en 12% toename in hoog/laag MOI – het hoogste niveau ooit in de geschiedenis van de Launcher XL 2 van een Cleveland driver.

Om de speelbaarheid nog verder te verbeteren, heeft de Launcher XL 2 een verstelbare hosel, waardoor golfers hun lanceerhoek, afstand en slagvorm kunnen verfijnen. Deze aanpasbaarheidsoptie stelt spelers in staat hun prestaties te optimaliseren en de gewenste balvlucht te bereiken, van torenhoge draws tot gecontroleerde fades.

Naast de gewone Cleveland Launcher XL 2 is er nu ook de Launcher XL 2 Draw Driver. Deze driver is speciaal ontworpen om golfers te helpen die worstelen met een slice. Met een verstelbare hosel en een herziene chassis kunnen golfers genieten van meer controle over hun tee-shots en meer consistentie vanaf de tee vinden.

Alle drivers zijn beschikbaar in een stiff, regular, lite en dames uitvoering. Bekijk de drivers hier.

-Halo XL Fairways, Hybrides en Hy-Wood
De geheel nieuwe Halo XL Fairwaywoods, Hybrides en Hy-Woods brengen kracht en vergevingsgezindheid in het lange spel, met geoptimaliseerde technische kenmerken om golfers te helpen de bal van de grond te krijgen. Verbeterde GlideRail-technologie maakt gebruik van rails langs de zool van de club om een ​​schonere interactie op de ondergrond te bewerkstelligen, terwijl het slagvlak bij impact behouden blijft. Ondertussen vormt en vergroot de AI-ontworpen MainFrame XL-technologie de sweet spot om de afstand te vergroten en herpositioneert het gewicht laag en diep in het clubhoofd voor extra vergevingsgezindheid en consistentie.

Met zijn unieke clubhoofdgrootte, vorm en shaftlengte die precies tussen een Fairwaywood en een Hybride in valt, helpt de Halo XL Hy-Wood de juiste opening aan de bovenkant van de tas te behouden voor meer controle en extra afstand. Bovendien heeft de Halo XL Hy-Wood een nieuw 4+ loftaanbod, waardoor golfers meer opties hebben dan ooit tevoren.

Voor degenen die op zoek zijn naar een vervanger voor lange ijzers of Fairwaywoods, bieden Halo XL Hybrides extra veelzijdigheid aan het lange spel, waardoor golfers uit moeilijke liggingen op de baan kunnen komen. De Halo XL Hybrides zijn ook voorzien van GlideRail- en MainFrame XL-technologie om vertrouwen te wekken bij elke swing.

Cleveland wilde het gat dichten van de tegenslagen die fanatieke golfers maken met hun lange ijzers gedurende de hele ronde en ontwierpen drie modellen die betere scoringskansen biede. Cleveland heeft plekken opgevuld waar golfers het vaak moeilijk mee hebben, ze hebben de lofts uitgebreid, elke technische functie geoptimaliseerd voor de prestatiedoelen van elk specifiek model, en ze zijn van mening dat dit het meest veelzijdige Woods-lijn is die ze ooit hebben gehad bij Cleveland Golf.

De belangrijkste kenmerken van zowel de Launcher XL 2 als de Halo XL Woods zijn de Rebound Frame-technologie van Cleveland Golf en Action Mass CB. De afwisselende dual-flexzones van Rebound Frame verhogen de hoeveelheid energie die in de bal wordt gericht, waardoor de balsnelheid en afstand bij elke slag worden vergroot. Ondertussen is Action Mass CB een tegengewicht van 8 gram dat in het uiteinde van de shat is geplaatst voor een evenwichtiger, stabieler swinggevoel en meer controle zonder extra inspanning.

Bekijk hier alle fairwaywoods en hier alle hybrides van Cleveland.

Gerelateerde berichten

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (16)
  • Rood (3)
  • Navy (2)
  • Blauw (1)
  • Grijs (1)

Prijs

Prijs