Webshop menu

Launcher XL Lite Driver

 323,96

Hoe lichter de club, hoe sneller de swing. Daarom heeft Cleveland de ultra-vergevingsgezinde Launcher XL Driver genomen en deze teruggebracht tot de essentie door de Launcher XL Lite Driver te creëren. Het verhoogt je swingsnelheid voor meer afstand vanaf de tee.

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6162Categories: Drivers, Golfclubs

Lite-Weight is het juiste gewicht. Daarom heeft Cleveland het XL-hoofdontwerp genomen en het gekoppeld tot het zo snel mogelijk was. Hierdoor kunnen spelers met een gemiddelde swingsnelheid hun snelheden verhogen voor meer afstand. Die maximale vergeving? Ja, het is er nog steeds.

LICHT-GEWICHT ONTWERP
Een gelijmde hosel zonder de gewichttoevoegende instelhuls, samen met een ultralichtgewicht schacht, maakt deze driver 12g lichter en 0,25” langer dan de verstelbare versie, dus hij zwaait extra snel. Die toegevoegde snelheid betekent meer afstand vanaf de tee.

XL CLUBHOOFDONTWERP
Dit is enorm: een groter hoofd betekent een MOI van 5.100 g-cm². Voeg die vergevingsgezindheid toe aan een hoge lancering door een laag en diep gewicht, en je zult genieten van maximale afstand met maximaal plezier.

REBOUND FRAME
Wat is er beter dan één flexzone? Twee (duh). Afwisselende zones van flexibiliteit en stijfheid sturen meer energie in de golfbal voor een hogere balsnelheid en afstand bij elke slag.

ACTIE MASSA CB
Een gewicht van 8 g aan het uiteinde van de grip zorgt voor een betere balans voor meer controle zonder extra inspanning.

GEBOUWD VOOR NAUWKEURIGHEID
Als precisie je topprioriteit is, is deze aangepaste configuratie een centimeter korter zonder tegenwicht voor maximale controle vanaf de tee.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Regular, Linkshandig, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (18)
  • Navy (6)
  • Roze (4)
  • Grijs (3)
  • Blauw (2)

Prijs

Prijs