Webshop menu

Launcher XL Ijzerset Graphite Dames Standaard

 629,96

De baan opgaan en genieten van je ronde, dat is waar golf om draait. De Cleveland Launcher XL Halo ijzers zijn gebruiksvriendelijk, zodat je meer tijd in het moment kunt doorbrengen en minder op zoek hoeft naar de definitie van traagheidsmoment.

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6164Categories: Golfclubs, Ijzers

De Cleveland Launcher XL ijzers zijn bij de lange clubs hol en sterk en hebben nauwkeurige cavity backs bij de kortere clubs. Met andere woorden; vergevingsgezindheid waar je het nodig hebt en controle waar je het wilt hebben.

XL Clubhoofd ontwerp: Een groter clubhoofd betekent een MOI van 2.908 g-cm2 voor het ijzer 7, het hoogste ooit bij een Cleveland Golf ijzer.
Mainframe: Mainframe variabele slagvlak technologie dat is ontworpen met behulp van A.I. verhoogt de balsnelheid, terwijl een unieke gewichtsplaat ontwerp zorgt voor vergevingsgezindheid vanaf het gehele slagvlak.
Action Mass CB: Een gewicht van 8 gram dat in het uiteinde van de grip wordt geplaatst zorgt voor een betere balans voor meer controle met evenveel inspanning.

Maat

6-P

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (37)
  • Zwart (15)
  • Grijs (6)
  • Navy (5)
  • Blauw (3)

Prijs

Prijs