Webshop menu

Launcher XL Driver

 377,96

De Cleveland Launcher XL wordt niet voor niets de Launcher XL Driver genoemd. Vooral omdat het erg groot is en dat geldt ook voor de sweet spot. Dat maakt deze driver extreem vergevingsgezind. Cleveland heeft de Launcher XL Driver volgepakt met MOI voor torenhoge drives die recht vliegen.

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6161Categories: Drivers, Golfclubs

Deze driver is groot – zoals, heel groot – dus het is gemakkelijk om je afslagen door het midden te sturen. Met het hoogste traagheidsmoment ooit in een Cleveland Golf-driver, laat Launcher XL je minder nadenken over de club in je handen en meer over het ontwijken van bunkers en andere gevaren en het vinden van de fairway.

L HOOFD ONTWERP
Dit is enorm: een groter clubhoofd betekent een traagheidsmoment van 5.200 g-cm² – de hoogste ooit in een Cleveland Golf-driver. Voeg die vergevingsgezindheid toe aan een hoge lancering door een laag en diep gewicht, en je zult genieten van maximale afstand met maximaal plezier.

REBOUND FRAME
Wat is er beter dan één flexzone? Twee (duh). Afwisselende zones van flexibiliteit en stijfheid sturen meer energie in de golfbal voor een hogere balsnelheid en afstand bij elke slag.

ACTIE MASSA CB
Een gewicht van 8 g aan het uiteinde van de grip zorgt voor een betere balans voor meer controle zonder extra inspanning.

VERSTELBARE SLANG
Pas je loft aan van 9 tot 12 graden om je lanceerhoek, afstand en schotvorm te optimaliseren. Loft kan worden aangepast in stappen van 0,5 graden met in totaal 12 standen.

NAUWKEURIGHEID BOUWEN
Als precisie je topprioriteit is, is deze aangepaste configuratie een centimeter korter zonder tegenwicht voor maximale controle vanaf de tee.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Regular, Linkshandig, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs