Webshop menu

Launch Pad II IJzerset Graphite Lite Standaard

Deze ijzerset van Wilson, de Launch Pad II IJzerset Graphite Lite, bestaat uit de clubs 5,6,7,8,9 P en S. De Launch Pad II ijzers brengen super game verbeterde prestaties naar ieders spel. Met een generatief ontworpen zool voor interactie met turf en afgestemd om spelers te helpen de bal netjes te raken en consistenter in de lucht te krijgen, brengen deze ijzers van Wilson het plezier terug in golf.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6359Categories: Golfclubs, Ijzers

De Launch Pad II zeer geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een eenvoudigere manier om de bal op en van de grond te krijgen voor meer plezier en lagere scores. Wilson maakt met de Launch Pad II serie een succesvolle combinatie tussen ijzers en hybrides clubs waardoor verrassend veel vergevingsgezindheid ontstaat. Het niet zo zuiver raken van de bal wordt niet meer zo hard afgestraft dan voorheen met deze hybride-ijzers. Deze serie is een absolute aanrader voor (startende) golfers die soms moeite hebben met het zuiver raken van de bal.

Kenmerken en eigenschappen:
-Laat het gras over aan de greenkeepers
De zool van Launch Pad II is geoptimaliseerd om het clubhoofd uit het gras en op de bal te houden, waardoor een zwaar geraakte bal wordt voorkomen en een ongeëvenaarde consistentie wordt geleverd, swing na swing.

-Gemakkelijk te raken
Het gewicht is verwijderd en de massa is verlaagd, waardoor een ijzer is ontstaan ​​dat de bal hoger lanceert en hem helpt verder te vliegen met minder inspanning.

-Gemaakt om de afstand
Nieuwe verf- en afwerkingstechnieken zijn bestand tegen schuren en afbrokkelen, voor ijzers die zijn gemaakt om lang te slaan en lang mee te gaan.

Maat

5-PS

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (26)
  • Grijs (10)
  • Navy (10)
  • Blauw (8)
  • Rood (2)

Prijs

Prijs