Webshop menu

King LTDx Max Fairway Dames

De Cobra King LTDx Max Fairway voor dames combineert extreme vergevingsgezindheid met draw-bias. Het ontwerp heeft een unieke kleurstelling, een lichtere shaft en een ondermaatse grip voor meer comfort en gevoel.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6418Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Cobra LTDx Fairwaywoods hebben de belangrijkste elementen die het mogelijk maken om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Een lager zwaartepunt, een hogere launch en zelfs nog meer gewicht laag, vooraan het clubblad dat er voor zorgt dat je meer afstand kunt behalen. Er wordt dit jaar gebruik gemaakt van PWR-Cor en H.O.T Face technologieën. Deze technologieën zorgen ervoor dat je meer balsnelheid en afstand kunt genereren.

Kenmerken en eigenschappen:
-Lagere spin met meer vergevingsgezindheid
Een wolfraam PWR-Cor-gewicht is laag en naar voren geplaatst voor een hogere balsnelheid met minder spin. Een 8g & 3g rug- en hielgewicht zijn instelbaar om extreme vergevingsgezindheid te creëren met min of meer draw-bias.

-H.O.T. Face ontwerp
Een nieuw H.O.T Face-ontwerp is nauwkeurig afgestemd op snelheid met behulp van machine learning. Door middel van gegevens van duizenden impactsimulaties heeft Cobra meerdere zones met geperfectioneerde diktes gecreëerd om de balsnelheid over een groter gebied van het slagvlak te verhogen.

-Lichter en stabieler
Het PWR-Cor gewichtssysteem positioneert het massa gewicht laag en vooraan het clubblad om zo de lage spin te combineren met een hogere balsnelheid. Dit allemaal zorgt er voor dat de speler meer afstand kan behalen.

-De Cobra King LTDx Max Fairway voor dames wordt geleverd met de UST Helium NanoCore 40 shaft. De lichtgewicht structuur van 43 g is ontworpen in een damesflex en bevordert een hoge lancering en een uitstekend gevoel.

Maat

18.5 graden, Dames, 22.5 graden, Dames, 25.5 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (33)
  • Wit (22)
  • Beige (15)
  • Zwart (15)
  • Blauw (14)

Prijs

Prijs