Webshop menu

King LTDx LS Fairway, Navy/red

De Cobra King LTDx LS Fairway is Cobra’s laagst draaiende fairway, ontworpen voor ervaren spelers met hoge swingsnelheden. Een iets groter profiel, laag lancerend 3-hout zorgt voor een uitstekende vervanging van de driver, terwijl een toervormig 5-hout zorgt voor allround werkbaarheid.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6091Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken en eigenschappen:

-Lagere spin met meer vergevingsgezindheid
Een wolfraam PWR-Cor-gewicht is laag en naar voren geplaatst voor een hogere balsnelheid met minder spin. Een rug- en hielgewicht van 12 g en 3 g zijn instelbaar om extreme vergevingsgezindheid te creëren met min of meer draw-bias.

-H.O.T. Face ontwerp
Een nieuw H.O.T Face-ontwerp is nauwkeurig afgestemd op snelheid met behulp van machine learning. Door middel van gegevens van duizenden impactsimulaties heeft Cobra meerdere zones met geperfectioneerde diktes gecreëerd om de balsnelheid over een groter gebied van het slagvlak te verhogen.

-Lichter en stabieler
Het PWR-Cor gewichtssysteem positioneert het massa gewicht laag en vooraan het clubblad om zo de lage spin te combineren met een hogere balsnelheid. Dit allemaal zorgt er voor dat de speler meer afstand kan behalen.

-Progressieve Baffler Rails
De twee Baffler-rails die onderaan de zool zijn geplaatst zorgen ervoor dat de club moeiteloos uit strakke liggingen, alle grasomstandigheden en ruige bunkers kan glijden. Dit zorgt voor een hogere smash factor waardoor je meer afstand weet te behalen.

-De Cobra King LTDx LS Fairway wordt geleverd met de premium Tensei AV Raw White 75g structuur shaft. Het ontwerp heeft een superstabiel profiel met een stijve tip en een lage lancering, ontworpen om spin te verminderen voor hogere snelheid, grotere afstand en verbeterde werkbaarheid.

Maat

17.5 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (27)
  • Geel (12)
  • Multicolor (4)
  • Rood (4)
  • Roze (4)

Prijs

Prijs