Webshop menu

King LTDx LS Driver, Black/Gold Fusion

De Cobra King LTDx LS Driver heeft de laagste spinsnelheid, ontworpen voor ervaren spelers met hoge swingsnelheden. Het grootste deel van zijn gewicht bevindt zich laag en vooraan het clubhoofd voor een lagere, doordringende vlucht. Een traditionele vorm en voorwaartse weging zorgen voor een betere verwerkbaarheid.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6084Categories: Drivers, Golfclubs

De Cobra King LTDx drivers zijn dit jaar een van de meest baanbrekende clubs op de markt. Door jarenlange voorruitgang, feedback en tests met de long hitters op de Tour hebben de ingenieurs van Cobra een driver gecreëerd die elke speler kan helpen om zijn langste totale afstand te bereiken (Long, Total, Distance). Met behulp van strategische wegingen, eersteklas materialen en intelligentere ontwerpen heeft Cobra de ultieme combinatie gevonden van lage spin en een hoog traagheidsmoment dat je hogere balsnelheden biedt met extreme vergevingsgezindheid.

Kenmerken en eigenschappen:
-Lagere spin met meer vergevingsgezindheid
PWR-Cor-technologie plaatst een aanzienlijke hoeveelheid gewicht laag voorin het clubhoofd voor een hogere balsnelheid met minder spin. Met het grootste deel van zijn gewicht naar voren geplaatst, heeft het ‘LS’-model de laagste spin en de meeste werkbaarheid van de drie Cobra King LTDx modellen.

-H.O.T. Face ontwerp
Een nieuw H.O.T Face-ontwerp is nauwkeurig afgestemd op snelheid met behulp van machine learning. Door middel van gegevens van duizenden impactsimulaties heeft Cobra meerdere zones met geperfectioneerde diktes gecreëerd om de balsnelheid over een groter gebied van het slagvlak te verhogen.

-Lichtere en sterkere constructie
Een constructie bestaande uit meerdere materialen bevat tot 30% meer koolstof en een lichter en stabieler titanium chassis. Het nieuwe ontwerp maximaliseert de gewichtsbesparing, zodat er meer massa laag en naar voren in de PWR-Cor geplaatst kan worden om de snelheid te verhogen.

-Verstelbare gewichten
Twee verstelbare gewichten (een zware 10g en een lichtgewicht 3g) kunnen in de hiel- en teenpositie worden geplaatst. Plaats het zware gewicht van 10 g in de teen voor maximale fade bias (3-4 meter), of in de hiel voor een neutrale tot fade biased balvlucht.

-Premium shafts
De prestaties van een club bestaat uit verschillende componenten. Er worden hoogwaardige shafts gebruikt in de drivers. De shafts zijn ontworpen met hoogwaardige materialen die maximale stabiliteit bieden. Elk model en loft is verkrijgbaar in verschillende structuren en gewichtsprofielen om de ideale shaft op jouw driver te zetten!

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 173 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs