Webshop menu

King LTDx Hybrid Dames

De Cobra King LTDx-hybriden zijn gebouwd om je door elke ligging heen te helpen. Zwaai zelfverzekerd met een sneller slagvlakontwerp aangedreven door PWRSHELL, en Baffler-rails die moeiteloos door alle grasomstandigheden glijden – strakke en ruwe liggingen, en zelfs bunkers.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6419Categories: Golfclubs, Hybrides

De Cobra LTDx Hybriden zijn ontworpen om je bij elke ligging te helpen. Swing zelfverzekerder en behaal extreme balsnelheden en afstanden met de LTDx hybriden die worden aangedreven door PWR-Cor en Baffler-Rails technologieën. Glij gemakkelijker door alle grasomstandigheden, strakke liggingen en gelijkmatige bunkers.

Kenmerken en eigenschappen:
-Lagere spin met meer vergevingsgezindheid
Een wolfraam PWR-Cor-gewicht is laag en naar voren geplaatst voor een hogere balsnelheid met minder spin. Een 8g & 3g rug- en hielgewicht zijn instelbaar om extreme vergevingsgezindheid te creëren met min of meer draw-bias.

-H.O.T. Face ontwerp
Een nieuw H.O.T Face-ontwerp is nauwkeurig afgestemd op snelheid met behulp van machine learning. Door middel van gegevens van duizenden impactsimulaties heeft Cobra meerdere zones met geperfectioneerde diktes gecreëerd om de balsnelheid over een groter gebied van het slagvlak te verhogen.

-Lichter en stabieler
Het PWR-Cor gewichtssysteem positioneert het massa gewicht laag en vooraan het clubblad om zo de lage spin te combineren met een hogere balsnelheid. Dit allemaal zorgt er voor dat de speler meer afstand kan behalen.

-Baffler Rails
De twee Baffler-rails die onderaan de zool zijn geplaatst zorgen ervoor dat de club moeiteloos uit strakke liggingen, alle grasomstandigheden en ruige bunkers kan glijden. Dit zorgt voor een hogere smash factor waardoor je meer afstand weet te behalen.

-Langere en betrouwbaardere afstand
Cobra’s snelste en best lancerende hybride aangedreven door PWRSHELL. Een dun face cup-ontwerp zorgt voor meer snelheid en een hogere lancering over het slagvlak, wat resulteert in een betrouwbaardere afstand bij off-center slagen.

-De King LTDx Hybrid voor dames wordt geleverd met de KBS PGi 55 shaft

Maat

21 graden, Dames, 24 graden, Dames, 28 graden, Dames, 30 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 91 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs