Webshop menu

King LTDx Hybrid, Black/Gold Fusion

Oorspronkelijke prijs was:  249,95.Huidige prijs is:  199,95.

De Cobra King LTDx-hybriden zijn gebouwd om je door elke ligging heen te helpen. Zwaai zelfverzekerd met een sneller slagvlakontwerp aangedreven door PWRSHELL, en Baffler-rails die moeiteloos door alle grasomstandigheden glijden – strakke en ruwe liggingen, en zelfs bunkers.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6094Categories: Golfclubs, Hybrides

Lagere spin met hogere vergevingsgezindheid:
Een wolfraam PWR-COR gewicht is laag en naar voren geplaatst voor een hogere balsnelheid met minder spin. De toevoeging van een vast achtergewicht zorgt voor een perfecte balans tussen lage spin en hoge afslag en extreme vergevingsgezindheid voor ultieme afstand.

Ons heetste gezichtsontwerp:
Een nieuw H.O.T Face-ontwerp is nauwkeurig afgestemd op snelheid met behulp van machine learning. Met behulp van gegevens van duizenden impactsimulaties hebben we 15 verschillende zones met geperfectioneerde diktes gecreëerd om de balsnelheid over een groter gebied van het slagvlak te verhogen.

Langere afstand. Hogere lancering:
Onze snelste en best gelanceerde hybride aangedreven door PWRSHELL. Een dun ontwerp van de facecup creëert tot 17% meer flex voor hogere snelheid en wikkelt zich om de zool om een hogere balvlucht te bevorderen.

Maat

19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 21.0 graden, Regular, Linkshandig, 24.0 graden, Dames, 24.0 graden, Lite, 24.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 173 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs