Webshop menu

King LTDx Fairway, Navy/red

De Cobra King LTDx Fairway is de ultieme fairway voor afstanden. Een balans tussen voor- en achtergewicht zorgt voor de beste combinatie van lage spin, snelheid en hoge lancering voor maximale carry met stopkracht.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6089Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Cobra King LTDx Fairwaywoods hebben de belangrijkste elementen die het mogelijk maken om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Een lager zwaartepunt, hogere launch en zelfs nog meer gewicht laag, vooraan het clubblad dat er voor zorgt dat je meer afstand kunt behalen. Er wordt dit jaar gebruik gemaakt van PWR-Cor en H.O.T Face technologieën. Deze technologieën zorgen ervoor dat je meer balsnelheid en afstand kunt genereren.

Kenmerken en eigenschappen:
-Lagere spin met meer vergevingsgezindheid
Een wolfraam PWR-Cor-gewicht is laag en naar voren geplaatst voor een hogere balsnelheid met minder spin. Een rug- en hielgewicht van 12 g en 3 g zijn instelbaar om extreme vergevingsgezindheid te creëren met min of meer draw-bias. Het verzwaringssysteem maakt gebruik van een intern gewicht van wolfraam en een extern gewicht van aluminium dat direct achter de slagzone is geplaatst om maximale snelheid over te brengen naar de golfbal bij impact met minder spin. De toevoeging van een achtergewicht van 12 gram zorgt voor een perfecte balans tussen lage spin en hoge afslag en extreme vergevingsgezindheid voor de ultieme afstand.

-H.O.T. Face ontwerp
Een nieuw H.O.T Face-ontwerp is nauwkeurig afgestemd op snelheid met behulp van machine learning. Door middel van gegevens van duizenden impactsimulaties heeft Cobra meerdere zones met geperfectioneerde diktes gecreëerd om de balsnelheid over een groter gebied van het slagvlak te verhogen.

-Fixed Back Weighting
Een ruggewicht van 12 g verhoogt de stabiliteit en bevordert een hogere balvlucht met maximale carry afstand.

-Lichter en stabieler
Het PWR-Cor gewichtssysteem positioneert het massa gewicht laag en vooraan het clubblad om zo de lage spin te combineren met een hogere balsnelheid. Dit allemaal zorgt er voor dat de speler meer afstand kan behalen.

-Progressieve Baffler Rails
De twee Baffler-rails die onderaan de zool zijn geplaatst zorgen ervoor dat de club moeiteloos uit strakke liggingen, alle grasomstandigheden en ruige bunkers kan glijden. Dit zorgt voor een hogere smash factor waardoor je meer afstand weet te behalen.

-Premium shafts
Elk model en loft is verkrijgbaar in geselecteerde premium shafts. Kies uit verschillende structuren en gewichtsprofielen om je ideale prestatie te vinden.

Maat

15 graden, Lite, 15 graden, Regular, 15 graden, Stiff, 18.5 graden, Lite, 18.5 graden, Regular, 18.5 graden, Stiff, 22.5 graden, Lite, 22.5 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (163)
  • Zwart (152)
  • Blauw (139)
  • Wit (94)
  • Grijs (57)

Prijs

Prijs