Webshop menu

King LTDx Driver, Navy/red

De Cobra King LTDx drivers zijn dit jaar een van de meest baanbrekende clubs op de markt. Door jarenlange voorruitgang, feedback en tests met de long hitters op de Tour hebben de ingenieurs van Cobra een driver gecreëerd die elke speler kan helpen om zijn langste totale afstand te bereiken (Long, Total, Distance). Met behulp van strategische wegingen, eersteklas materialen en intelligentere ontwerpen heeft Cobra de ultieme combinatie gevonden van lage spin en een hoog traagheidsmoment dat je hogere balsnelheden biedt met extreme vergevingsgezindheid.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6082Categories: Drivers, Golfclubs

Kenmerken en eigenschappen:
-Lagere spin met meer vergevingsgezindheid
PWR-Cor technologie plaatst een aanzienlijke hoeveelheid gewicht laag en voorin het clubhoofd voor een hogere balsnelheid met minder spin. Een extra achter gewicht van wolfraam maakt deze driver extreem vergevingsgezind en speelbaar voor een breed scala aan spelers.

-H.O.T. Face ontwerp
Een nieuw H.O.T Face-ontwerp is nauwkeurig afgestemd op snelheid met behulp van machine learning. Door middel van gegevens van duizenden impactsimulaties heeft Cobra meerdere zones met geperfectioneerde diktes gecreëerd om de balsnelheid over een groter gebied van het slagvlak te verhogen.

-Lichtere en sterkere constructie
Een constructie uit meerdere materialen bevat tot 30% meer koolstof en een lichter en stabieler titanium chassis. Het nieuwe ontwerp maximaliseert de gewichtsbesparing, zodat er meer massa laag en naar voren in de PWR-Cor geplaatst kan worden om de snelheid te verhogen.

-Fixed Back Weighting
15 g gecombineerde rugweging (10 g vast gewicht en een wolfraamgewicht van 5 g) verhoogt de stabiliteit en bevordert een hogere balvlucht met maximale carry afstand.

-Premium shafts
Elk model en loft is beschikbaar in geselecteerde premium shafts. Kies uit verschillende structuren en gewichtsprofielen om de ideale shaft op je club te hebben!

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 173 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (39)
  • Navy (12)
  • Blauw (7)
  • Rood (7)
  • Antraciet (6)

Prijs

Prijs