Webshop menu

King Agera Putter

De Cobra King Agera-putter is de putter van Cobra met het hoogste traagheidsmoment van 7540. Deze putter heeft een oversized malletvorm en een constructie uit meerdere materialen die gebruik maakt van een 3D-geprint nylon inzetstuk, aluminium, wolfraamgewichten en SIK Face Technology en is de meest stabiele en vergevingsgezinde putter in de 3D-geprinte familie.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5468Categories: Golfclubs, Putters

AGERA TECH
3D GEDRUKTE LATTICE CARTRIDGE
Een ingewikkeld 3D-geprint nylon roosterpatroon optimaliseert de gewichtsverdeling in het putterhoofd om het hoogst mogelijke traagheidsmoment te creëren voor meer consistente en voorspelbare rollen.

STALEN CHASSIS
Een stalen chassis van 261 g verlaagt het zwaartepunt en voegt structurele stabiliteit toe om de andere componenten te ondersteunen.

GESMEDE ALUMINIUM KROON
Een lichtgewicht 27g gesmede aluminium crown creëert een discretionair gewicht om meer massa rond de omtrek te plaatsen om het traagheidsmoment te verhogen.

TUNGSTEN GEWICHT
53 gram wolfraamgewicht is gecombineerd in de voorste en achterste hiel- en teenuiteinden om de stabiliteit op off-center putts te maximaliseren voor meer consistentie.

SIK GEZICHT TECHNOLOGIE
We werkten samen met SIK Golf en Bryson Dechambeau om het meest nauwkeurige puttervlak te ontwerpen. Elk aluminium slagvlakinzetstuk is voorzien van SIK Golf’s gepatenteerde Descending Loft Technology (DLT) die gebruik maakt van vier dalende lofts om de meest consistente rol- en lanceerhoek te garanderen voor een verscheidenheid aan putslagen en aanvalshoeken.

DE MEEST CONSISTENTE ROL VOOR ELKE SLAG
SIK Golf’s gepatenteerde Descending Loft Technology (DLT) produceert een consistente lancering van 1,5 graden voor elk type slag. Of je nu een stijgende, neutrale of dalende aanvalshoek hebt, elke putt heeft een consistente lancering en balvlucht.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs