Webshop menu

Kalea Premier Spider Mini

De Taylormade Kalea Premier is TaylorMade’s nieuwste damesset die speciaal is ontworpen voor lichtgewicht snelheid, gemakkelijke lancering en maximale vergevingsgezindheid – een combinatie van geavanceerde technologie met de mogelijkheid om een set te bouwen die bij je spel past. Elke club wordt ondersteund door in de Tour bewezen technologie en is volledig gemaakt om meer putts te holen, nauwkeurigere lange ijzers en meer grote drives vanaf de tee te leveren.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7773Categories: Golfclubs, Putters

TOUR-BEWEZEN SPIDER-TECHNOLOGIE
Deze moderne mallet brengt de bekende Spider-stabiliteit en vergevingsgezindheid naar de Kalea Premier in een clubhoofdvorm die 10% compacter is vergeleken met de Spider X putters. Pure Roll™-technologie stimuleert een optimale voorwaartse rol en een beter geluid en gevoel, terwijl een enkele zichtlijn een klassieke uitlijningstool levert.

LICHTGEWICHT CONSTRUCTIE
Een grafietshaft van 70 g verlaagt het totale gewicht van de putter met 40 g in vergelijking met staal, terwijl het optimale swinggewicht behouden blijft voor gevoel, tempo en tempocontrole.

GEMIDDELDE GEZICHTSROTATIE
De kleinere clubhoofdmaat resulteert in een meer naar voren gericht zwaartepunt, waardoor de teen van de putter als een blad door het slaggebied kan gaan. Gecombineerd met een L-hals hosel, genereert de Kalea Premier Spider Mini een toehang van 22° en presteert hij het best wanneer spelers een matige gezichtsrotatie creëren tijdens de putbeweging.

VERFIJND COMPACT SPIDERONTWERP
Een 10% kleinere clubhoofdconstructie dan een typische Spider-vorm. Spider Mini levert de stabiliteit en hoge MOI-prestaties waar de Spider bekend om staat in een compact mid-mallet ontwerp.

LICHTGEWICHT GRAFIET SHAFT VAN 70 g
De grafietshaft met laag koppel is ontworpen om het totale clubgewicht met 40 g te verminderen, terwijl het swinggewicht en de consistentie behouden blijven.

PURE ROLL™-INSERT
De Pure Roll Insert bevordert voorwaarts rollen en een beter gevoel.

Maat

33 inch, 34 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (12)
  • Blauw (11)
  • Zwart (5)
  • Wit (3)
  • Antraciet (2)

Prijs

Prijs