Webshop menu

Kalea Premier Rescue

 229,95

Introductie van de Taylormade Kalea Premier, TaylorMade’s nieuwste dameslijn, die speciaal ontworpen is voor lichtgewicht snelheid, gemakkelijke lancering en maximale vergevingsgezindheid – waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met de mogelijkheid om een set te bouwen die bij je spel past. Elke club wordt ondersteund door Tour-bewezen technologie en volledig gevormd om meer putts te maken, preciezere lange ijzers en meer verre drives vanaf de tee te slaan.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6953Categories: Golfclubs, Hybrides

Kenmerken en eigenschappen:

-De ultieme vervanging van een ijzer
Taylormade heeft de Rescue™ opnieuw ontworpen met Kalea Premier, waardoor prestaties van hoog niveau worden gegarandeerd voor elk scenario dat de golfbaan op je pad brengt. Ontworpen om afstand vanaf de tee, speelbaarheid vanaf de fairway en veelzijdigheid vanaf de rough en zelfs vanuit bunkers te bieden, het is de ideale vervanging voor moeilijk te raken lange of middelhoge ijzers.

-Snelheid, veelzijdigheid en lancering
Een veelzijdig V Steel™-zoolontwerp helpt de Kalea Premier Rescue bij het produceren van hoge lanceringsslagen vanaf elke ligging. De lichtgewicht constructie bevordert snellere swingsnelheden en geeft golfers het vertrouwen om elke slag te bekijken.

-Prestatievorming
Een onopvallende clubhoofdvorm laat de Kalea Premier Rescue™ gelijk met de grond zitten bij krappe liggingen vanaf de fairway en wekt overtuigingskracht bij het maken van je slag. Een groter gezicht geeft de boodschap weer dat deze club gemakkelijk te raken is.

-Gesmede aluminium ringconstructie
De Kalea Premier combineert een gewicht besparende carbon crown en carbon zool plus een 22g stalen achter gewicht. De Kalea Premier is ontworpen voor meer vergevingsgezindheid en een hogere afslag door gebruik te maken van een hoog traagheidsmoment en een laag zwaartepunt.

-Laag CG en groot slagvlak
Een groot slagvlak gecombineerd met een low-profile body handhaaft een zeer laag zwaartepunt voor een gemakkelijke, hoge afslag en uitstekende veelzijdigheid.

-V Steel Zool ontwerp
Ontworpen om door de grasmat te glijden door wrijving te verminderen en extra veelzijdigheid te bieden bij het spelen vanaf de fairway, de rough of zelfs de bunker.

-Thru-slot speed Pocket
De flexibele Speed Pocket™ is ontworpen om de balsnelheid te maximaliseren en extra vergevingsgezindheid te produceren bij slagen met een laag slagvlak.

-Twist Face
Twist Face™ bevordert een grotere consistentie bij veelvoorkomende mishits op de lage hak of hoge teen van het gezicht.

Maat

23 graden, Dames, 27 graden, Dames, 31 graden, Dames, 35 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (45)
  • Zwart (16)
  • Grijs (11)
  • Navy (6)
  • Blauw (4)

Prijs

Prijs