Webshop menu

Kalea Premier Fairway

 279,95

Introductie van de Taylormade Kalea Premier, TaylorMade’s nieuwste dameslijn, die speciaal ontworpen is voor lichtgewicht snelheid, gemakkelijke lancering en maximale vergevingsgezindheid – waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met de mogelijkheid om een set te bouwen die bij je spel past. Elke club wordt ondersteund door Tour-bewezen technologie en volledig gevormd om meer putts te maken, preciezere lange ijzers en meer verre drives vanaf de tee te slaan.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6952Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken en eigenschappen:

-Meer vertrouwen en veelzijdigheid
Ingenieurs hebben de originele Kalea Fairway opnieuw vormgegeven om een ​​groter en meer vergevingsgezind clubhoofd van 180 cc met een ultra laag zwaartepunt te creëren. Het slagvlak is 37% groter, wat vertrouwen wekt bij het adresseren vanaf de tee of vanaf het deck.

-Uniforme Shaping
Een Fairway speelt een cruciale rol voor veel vrouwelijke golfers. De green aanvallen op lange par 3’s of 4’s, precisienauwkeurigheid vanaf de tee en, natuurlijk, het speelveld gelijk maken op par 5’s. Kalea Premier biedt drie high-loft, easy-launch ontwerpen en elk heeft hetzelfde volume van 180 cc – wat zorgt voor consistentie en vergevingsgezindheid voor golfers die meerdere Fairways hebben.

-Hogere lancering
De constructie van meerdere materialen en een efficiënte gewichtsverdeling op de zool van de club zorgen voor een ultra laag zwaartepunt voor explosieve afstanden, een hoge afslag en lage spin.

-Opnieuw uitgevonden speelbaarheid
V Steel™ is een moderne klassieker. Terwijl een verfijnde gewichtsverdeling verbeterde vergevingsgezindheid bevordert, blijft deze technologie trouw aan zijn erfgoed door wrijving bij impact te verminderen voor zijdezachte interactie met de ondergrond.

-Gesmede aluminium ringconstructie
De Kalea Premier combineert een gewicht besparende carbon crown en carbon zool plus een 22g stalen achter gewicht. De Kalea Premier is ontworpen voor meer vergevingsgezindheid en een hogere afslag door gebruik te maken van een hoog traagheidsmoment en een laag zwaartepunt.

-Vorm in beweging
De traagheidsgenerator is strategisch onder een hoek geplaatst om de aerodynamica tijdens de downswing te verbeteren en hogere clubhoofdsnelheden te bevorderen met behoud van een hoog traagheidsmoment.

-Thru-slot speed Pocket
De flexibele Speed Pocket™ is ontworpen om de balsnelheid te maximaliseren en extra vergevingsgezindheid te produceren bij slagen met een laag slagvlak.

-Twist Face
Twist Face™ bevordert een grotere consistentie bij veelvoorkomende mishits op de lage hak of hoge teen van het gezicht.

-Omgekeerde kegel technologie
Inverted Cone Technology varieert de slagvlakdikte en lokaliseert de prestaties waar golfers deze het meest nodig hebben, waardoor plaats wordt gemaakt voor een intelligent geoptimaliseerde sweet spot die de meest voorkomende impactgebieden dekt.

Maat

17 graden, Dames, 20.5 graden, Dames, 23 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs