Webshop menu

Kalea Premier Driver

 479,95

Introductie van de Taylormade Kalea Premier, TaylorMade’s nieuwste dameslijn, speciaal ontworpen voor lichtgewicht snelheid, gemakkelijke lancering en maximale vergevingsgezindheid – waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met de mogelijkheid om een set te bouwen die bij je spel past. Elke club wordt ondersteund door Tour-bewezen technologie en volledig gevormd om meer putts te maken, preciezere lange ijzers en meer verre drives vanaf de tee te slaan.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6808Categories: Drivers, Golfclubs

GESMEDE ALUMINIUM RINGCONSTRUCTIE
De Kalea Premier combineert een gewichtsbesparende carbon crown en carbon zool plus een 22g stalen achtergewicht. De Kalea Premier is ontworpen voor meer vergevingsgezindheid en een hogere afslag door gebruik te maken van een hoog traagheidsmoment en een laag zwaartepunt.

VORM IN BEWEGING
De traagheidsgenerator is strategisch onder een hoek geplaatst om de aerodynamica tijdens de downswing te verbeteren en hogere clubhoofdsnelheden te bevorderen met behoud van een hoog traagheidsmoment.

THRU-SLOT SPEED POCKET™
De flexibele Speed Pocket™ is ontworpen om de balsnelheid te maximaliseren en extra vergevingsgezindheid te produceren bij slagen met een laag slagvlak.

TWIST FACE™
Twist Face™ bevordert een grotere consistentie bij veelvoorkomende mishits op de lage hak of hoge teen van het gezicht.

OMGEKEERDE KEGEL TECHNOLOGIE
Inverted Cone Technology varieert de slagvlakdikte en lokaliseert de prestaties waar golfers deze het meest nodig hebben, waardoor plaats wordt gemaakt voor een intelligent geoptimaliseerde sweet spot die de meest voorkomende impactgebieden dekt.

Maat

12.5 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs