Webshop menu

Jaws Raw Chrome Wedge, Graphite

De Callaway Jaws Raw wedges voegen raw scoreprestaties toe aan je wedge-spel. Met de meest agressieve groeven in golf, met een ruw slagvlak dat maximale spin bevordert. Voor de eerste keer ooit brengt Callaway wolfraamtechnologie naar een wedge, voor een uitgebalanceerde club die zowel gevoel als controle biedt. Deze nieuwe technologieën zijn in balans met het vakmanschap dat is aangescherpt door Roger Cleveland’s 40+ jaar ontwerpen van enkele van de meest gewilde wedges in golf.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9331Categories: Golfclubs, Wedges

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

De Pitch, Gap, Sand en Lob Wedges zijn zorgvuldig ontworpen om hun specifieke prestatievoordelen te verbeteren. Tungsten zit voor het eerst in een Callaway wedge, op de sand en lob wedges, om het zwaartepunt te centreren voor controle en gevoel. De hosels met variabele lengte zijn ontworpen om de balvlucht onder controle te houden en tegelijkertijd de vergevingsgezindheid te vergroten.

Vlijmscherpe groeven om een ​​gecontroleerd “one hop and stop” traject te bevorderen. Nieuw ruw gezicht. We hebben de beplating op het slagvlak verwijderd, waardoor na verloop van tijd roest in de scoringszone, terwijl de premium uitstraling in de rest van het clubhoofd behouden blijft. Offset groef-in-groef-technologie. Door de gefreesde microgroeven onder een hoek van 20° te plaatsen, wordt extra spin op chips, pitches en lobshots bevorderd. Een gedempt teenkussen op het gezicht vermindert schittering bij het adresseren.

De Jaws Raw-reeks omvat 17 loft- en bounce-combinaties per finish om te voldoen aan een breed scala aan wedge-behoeften, te beginnen met onze gloednieuwe, drievoudige zool Z Grind, standaard S, brede zool W en high bounce X-grind.

Maat

48.10 graden, 50.10 graden, 50.12 graden, 52.10 graden, 52.12 graden, 54.10 graden, 54.12 graden, 56.10 graden, 56.12 graden, 58.08 graden, 58.10 graden, 58.12 graden, 60.08 graden, 60.10 graden, 60.12 graden

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (10)
  • Navy (2)
  • Grijs (1)

Prijs

Prijs