Webshop menu

Jaws Full Toe Wedge Graphite, Raw Black

De Callaway Jaws Full Toe wedge is ontworpen om je controle te geven over alle soorten wedge slagen van chips, pitches, flops, bunker slagen en volledige slagen in de green. Het is een absolute spinmachine met Jaws-groeven over het hele clubblad, offset-groef-in-groef-technologie en een geheel nieuw onbewerkt slagvlak. Vertrouwen en controle komen van een Full Toe-vorm en een gespecialiseerde C-Grind. Breng je volledige fantasie naar boven en maak elke slag.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5856Categories: Golfclubs, Wedges

Kenmerken en voordelen:

-Jaws groeven
De Jaws Full Toe wedges combineren volledige Jaws groeven, offset groove-in-groove technologie en een geheel nieuw onbewerkt slagvlak, waardoor je de spin en controle krijgt die je nodig hebt om elke slag te maken op de green.

-Vertrouwen en veelzijdigheid
De vorm van de Full Toe biedt meer gezichtsoppervlak met een verbeterde piek. De vormgeving werkt met de gespecialiseerde C-Grind om korte slagen rond de green gemakkelijk te raken, vooral bunkerslagen en hoge flops. Deze wedge is ook gebouwd om te presteren op mid- en full wedge shots met een geweldige interactie met de grasmat.

-Gecontroleerde balvlucht
De Full Toe duwt het zwaartepunt hoger, voor een ontwerp dat een lagere, meer gecontroleerde balvlucht creëert. Het Variable Weight Port-systeem helpt om het zwaartepunt weg van de hiel te lokaliseren, voor een stevig contact en een verbeterd gevoel.

-Premium componenten shafts en grips
Jaws Full Toe wedges worden standaard geleverd met een premium Lamkin UTx-grip, True Temper’s nieuwste Dynamic Gold Spinner shaft van staal of een Project X Catalyst- wedge shaft van graphite.

Maat

54.12 graden, 54.14 graden, 56.08 graden, 56.10 graden, 56.12 graden, 56.14 graden, 58.08 graden, 58.10 graden, 58.12 graden, 58.14 graden, 60.08 graden, 60.10 graden, 60.12 graden, 60.14 graden, 62.08 graden, 64.10 graden

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs