Webshop menu

Infinite The Bean

De Wilson Staff Infinite is een reeks putters met klassieke clubhoofden waarin elk model is vernoemd naar een herkenningspunt in Chicago, de stad waar Wilson vandaan komt. Alle modellen hebben een donkere, matte afwerking die reflecties minimaliseert en de zichtlijnen benadrukt.

Wilson Staff Infinite The Bean is een van de zes klassieke clubhoofden met voortreffelijke details, allemaal met tegenwichtstechnologie om een ​​meer gecontroleerde putslag te produceren. Het dubbel gefreesde slagvlak zorgt voor consistent balcontact, rol- en afstandscontrole.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 3545Categories: Golfclubs, Putters

De Wilson Staff Infinite putterlijn omvat zes klassieke modellen met verfijnde details, elk met counter balance technologie voor een meer gecontroleerde slag. Geïnspireerd door het hoofdkantoor van het bedrijf in Chicago, is elke putter vernoemd naar een lokale bezienswaardigheid of buurt. De lijn heeft een donkere, matte afwerking om verblinding te verminderen en zichtlijnen te accentueren.

-Compensatietechnologie, het balanspunt is dichter bij de handen geplaatst, waardoor een meer gelijkmatige en gecontroleerde putslag wordt verkregen.
-Dubbel gefreesd slagvlak, geeft consistent balcontact en rol voor betere afstandscontrole.
-Donkere antireflectieafwerking, Een nieuwe, ultradonkere PVD-afwerking vermindert reflecties en benadrukt de zichtlijnen.
-Toe hang: Face balanced
-Putter type: Mallet
-Putter grip: Oversized (Wilson Counter Balance Infinite)

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 92 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (18)
  • Navy (7)
  • Blauw (3)
  • Grijs (3)
  • Roze (3)

Prijs

Prijs