Webshop menu

Ik, golfer

 14,95

Iedereen kan beter leren golfen! Wim de Roos vertelt in dit boek hoe hij zelf als amateurgolfer zijn niveau aanzienlijk verbeterde door de sport op te vatten als een manier van leven. Ook jij kunt dat doen, onder meer door jezelf haalbare doelen stellen, de kunst af te kijken van serieuze spelers en profs, vaker een kaart te spelen, of vooruit te bedenken hoe je de hole gaat spelen. Door te werken aan je lichamelijke conditie en bewuster te eten. Door je eigen prestaties gericht te beoordelen. Zo krijg je steeds meer lol in de training en dat motiveert om de stokken tevoorschijn te halen. Het zal je speelplezier én je speelniveau ten goede komen.

Drs. Wim de Roos (1948) is psycholoog, organisatieadviseur en consultant. Als enthousiast amateurgolfer is hij tevens redacteur van Wassenaarse Slag, het blad van de Wassenaarse Golfclub Rozenstein.

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8543Categories: Cadeauartikelen, Overig

Golf is stilletjes een van de grootste sporten geworden van Nederland. Al meer dan 400.000 mensen hebben een golfvaardigheidsbewijs. Het aantal mensen dat de sport serieus bedrijft is relatief gering. In dit boek Ik, Golfer vertelt Wim de Roos hoe hij als amateurgolfer zijn niveau aanzienlijk verbeterde. Door de sport op te vatten als een manier van leven. Het boek staat boordevol praktische tips voor beginnende en ervaren golfers. Hoe stel je bijvoorbeeld haalbare doelen en kijk je de kunst af van echte pro’s?

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (8)
  • Blauw (4)
  • Navy (4)
  • Antraciet (2)
  • Grijs (2)

Prijs

Prijs