Webshop menu

Hi-Toe 3 Chrome Wedge

 189,95

De Taylormade Hi-Toe 3 wedges hebben een grote update gehad in vergelijking met de vorige editie waardoor ze nóg veelzijdiger zijn. De nieuwe Raised Micro Ribs zorgen voor optimale prestaties in alle liggingen en speelomstandigheden. De groeven zijn verbeterd, het zwaartepunt is verhoogd voor nog meer speelbaarheid en de ‘teen’ is groter voor nog meer spin.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7928Categories: Golfclubs, Wedges

Bij de Taylormade Hi-Toe 3 wedges is het RAW Face clubface oppervlak gebruikt met de scherper en dieper uitgesneden groeven. Bij deze uitvoering zijn er de nieuwe Raised Micro-Ribs toegepast voor nog meer gevoel en grip op de bal en een nog betere controle en consistentie. De wedges van 54° en hoger hebben daarbij groeven over het hele blad, het zogenaamde Full Face Scoring Lines. Daarnaast zijn deze Taylormade Hi-Toe 3 wedges in meer verschillende bounces verkrijgbaar met verschillende lofts. Alle versies hebben een aanzienlijk hoger zwaartepunt om een hoge mate van feedback te garanderen.

-Milled Grind
Milled Grind wedges zijn gemaakt van zacht 8620 koolstofstaal en zorgen voor precisie waar het er het meest toe doet. Het freesproces maximaliseert de consistentie, waarbij elke zool wordt gemaakt voor herhaalbare prestaties en interactie met de ondergrond, waardoor tolerantieniveaus worden verkregen die voor een mens moeilijk te herhalen zijn.

-Toegevoegde touch rond de green
Lastige slagen rond de green vereisen een behendige aanraking, of een wig die kunstig is ontworpen om door elke situatie te navigeren. Met scorelijnen over het gehele slagvlak en op de Tour bewezen verhoogde micro-ribben, genereert Hi-Toe 3 pittige spin rond de greens wanneer het slagvlak open wordt gedraaid.

-Controle van de vlucht
Hi-Toe 3 heeft een hoger zwaartepunt dan een traditioneel gevormde wig. Het is ontworpen om een ​​lagere lancering en meer spin te bevorderen voor meer controle bij volledige swings.

-Verbeterde veelzijdigheid
Hi-Toe 3 is een van de meest veelzijdige wedges die Taylormade ooit heeft gemaakt. De viervoudige camber zorgt voor een brede zool met een lage leading edge, die optimale prestaties levert bij alle liggingen en speelomstandigheden.

-Standaard uitgevoerd met de KBS HI-REV 115 2.0 shaft en Lamkin Crossline 360 Genesis grips.

Maat

58.07 graden, 58.10 grade, 58.13 graden, 60.07 graden, 60.13 graden, 50.09 graden, 52.09 graden, 54.10 graden, 56.10 graden, 60.10 graden

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 65 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (1)
  • Zilver (1)
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs