Webshop menu

Heppler Tomcat 14

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4886Categories: Golfclubs, Putters

Luchthavenbaanverlichting inspireerde de uitlijningspunten in het model met de hoogste MOI in de Heppler-familie. De stippen komen van voor naar achter dichter bij elkaar om beweging te simuleren, te helpen bij het volgen van de ogen en de bal in te kaderen. De achterballasten zijn uitgehold en staal gevuld in deze ½ stalen, ½ aluminium putter. Deze Tomcat putter heeft een counterbalance lentge van 38″.

De Heppler-putters bieden een machinaal bewerkt, solide slagvlak voor golfers die de voorkeur geven aan een steviger slaggevoel en geluid. Multi-materiaal (staal en onder druk gegoten aluminium) clubhoofden bieden extreme vergevingsgezindheid en een optimaal zwaartepunt voor nauwkeurigheid en consistentie. Een eersteklas, contrasterende koper-zwarte afwerking zorgt voor uitlijningsaanwijzingen en visuele interesse. Voor iedere golfer is er een geschikt model beschikbaar.

Maat

38 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (49)
  • Zwart (13)
  • Navy (6)
  • Blauw (5)
  • Grijs (5)

Prijs

Prijs