Webshop menu

HB Soft 2 #11 Womens

De Cleveland HB Soft 2 putters tilt Cleveland’s Speed ​​Optimized Face-technologie naar geheel nieuwe niveaus van echt swinggevoel door elke bladvorm te synchroniseren met gebalanceerde, slagspecifieke componenten. Het enige dat je dus hoeft te doen, is het juiste slagtype en de juiste clubhoofdvorm voor jouw putspel te kiezen, en de rest is volgens de specificaties ingesteld om consistente afstandsprestaties te krijgen in een nauwkeurig afgestelde, bijna op maat gemaakte putter voor een optimale prijs.

De HB Soft 2 #11 Womens is één van de drie putters uit de serie met volledige mallet, heeft een gevleugeld ontwerp gecombineerd met een enkele gebogen hosel en een drielijnige uitlijning. Deze putter is het meest geschikt voor golfers met een rechte slag.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9384Categories: Golfclubs, Putters

-Snelheid geoptimaliseerde slagvlaktechnologie
SOFT, een dynamisch groeffreespatroon op het slagvlak van elke HB Soft 2 putter, normaliseert de balsnelheid over een groter slaggebied, waardoor consistentere, voorspelbare
afstandsprestaties worden gegarandeerd.

-Slagspecifieke ontwerpen
De nieuwe Cleveland HB Soft 2-serie beschikt over negen geheel nieuwe putters die zorgvuldig zijn samengesteld voor rechte of lichte boogslagtypes, elk gesynchroniseerd met de complementaire hosel-stijl, toe-hang, oplijningssysteem en grip.

Consistent swinggevoel
Om ervoor te zorgen dat elke HB Soft 2 putter een consistent swinggevoel heeft, van model tot model, ongeacht welke shaftlengte je kiest, is bij alle modellen van 35″ en groter een gewicht van 20 gram in het uiteinde van de shaft opgenomen.

-Oppakken
Een compleet nieuwe clubhoofdvormconfiguratie in de Cleveland golf putter-wereld – De HB Soft 2 is Clevelands allereerste putter met de mogelijkheid om je bal uit de hole of gemakkelijk van een ander oppervlak te halen, zodat je niet hoeft te bukken om hem op te pakken.

Specificaties HB Soft 2 #11 Womens
-Standaard HB Soft 2 womens putter grip .580″ met een gewicht van 91 gram
-Hosel: Single Bend
-Toehang: Face Balanced
-Stroke type: rechte put
-Uitlijning: 3 lijnen
-Lie: 70°
-Loft: 3°
-Clubhoofd gewicht: 365 gram
-Headcover in mallet vorm met klittenbandsluiting

Maat

32 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs