Webshop menu

Golf Gambling Game

 12,95

Wil je je rondje golf een beetje leuker maken? Dat kan met het Golf Gambling Game! Deze koker bevat 20 pokerfiches voor het meeste plezier tijdens je rondje golf! Dit spelletje moet je met minimaal 2 personen spelen en is dus heel leuk om met je golfvriend(en) te spelen!

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6936Categories: Cadeauartikelen, Overig

Het Golf Gambling Game bestaat uit een koker met daarin 20 fiches (11 blauwe fiches, 8 rode fiches en 1 zwarte fiche), twee golfballen (met daarop GGG P1 en GGG P2) en duidelijke spelregels in het Engels.

Spel uitleg:
Er zijn 3 verschillende typen pokerfiches:
-Positieve fiches zijn rood
-Negatieve fiches zijn blauw
-De bonus fiche is zwart

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk positieve fiches verzamelt en zo weinig mogelijk negatieve fiches tijdens het golfen. Aan het einde van de golfronde trek je het aantal negatieve fiches af van het aantal positieve fiches dat je hebt verzameld. De speler met de laagste score verliest het spel! Elke fiche komt maar één keer voor. Als voorbeeld: Jij hebt de ‘sand’ fiche (blauw/negatief) op hole 2 gekregen, en op hole 3 ligt een andere speler in de bunker; dan gaat het ‘sand’ fiche naar deze speler. De speler die in dit voorbeeld als laatste in de bunker ligt krijgt het fiche. Dit geldt voor elke fiche, zowel positief als negatief.

Positieve fiches:
-Birdie
-1 putt
-Nearest to the pin
-Sandy par
-Chip in
-3 pars in a row
-Longest drive
-Green in regulation

Negatieve fiches
-Sand
-Water
-Dolphin
-Trees
-3 putt
-7 ball
-8 ball
-9 ball
-Lost ball
-Out of bounds
-Grave digger

Bonus fiche:
-Bier: het meest populaire fiche! Op elke par3 hole, de speler die na het afslaan het verste van de vlag af ligt krijgt de zwarte fiche met daarop afgebeeld een glas bier. Als jij aan het einde van het rondje golf het zwarte fiche hebt, moet jij een rondje trakteren! De enige manier om van de zwarte fiche af te komen is om op de volgende par3 hole een betere bal te slaan, zodat je dichter bij de vlag ligt dan de andere speler(s).

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (37)
  • Blauw (21)
  • Zwart (17)
  • Wit (12)
  • Roze (10)

Prijs

Prijs