Webshop menu

Glide 4.0 Wedge Staal

 199,95

De nieuwe Ping Glide 4.0 wedges hebben een nauwkeurig gefreesd slagvlak. De groeven en het nieuwe getextureerde slag in het slagvlak verhogen de spin en consistentie, een groter geactiveerd elastomeer inzetstuk helpt het gevoel te verzachten, en vier verschillende grindopties maximaliseren de veelzijdigheid bij volle en finesse slagen. Het compacte, verfijnde profiel zorgt voor een zelfverzekerde en vastgelegde look bij het adresseren.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6406Categories: Golfclubs, Wedges

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

8620 koolstofstalen behuizing, elastomeer CTP-inzetstuk:
De multi-materiaal constructie combineert 8620 koolstofstaal met een groter en zachter geactiveerd elastomeer inzetstuk voor een zacht, responsief gevoel. Het extra volume van het inzetstuk zorgt voor 36% meer clubface contact.

Gefreesde groeven en vlakstraal:
In combinatie met het nauwkeurig gefreesde slagvlak en de groeven, voegt het nieuwe Emery slagvlak meer textuur toe aan het slagoppervlak, waardoor hogere wrijving en meer interactie tussen de club en de bal ontstaat voor meer spin en een lagere lancering.

Compacte vorm:
De Glide 4.0-opstelling is een lust voor het oog met zijn ronde, compacte ontwerp dat profiteert van verbeteringen aan de lead edge en hosel-overgang.

Volle slagen:
De groeven in de wedges met een lagere loft (46°, 50° & 52°) zijn gefreesd met een 20° zijwand en een .005″ edge radius voor optimale full-shot prestaties.

Rondom de green:
De versies met een hogere loft (54°, 56°, 58° & 60°) zijn gefreesd tot een .004″ edge radius met een zijwand van 28° om meer spin te geven, vooral rond de greens.

‘E’ Grind (Eye2)
Het PING Eye2 wedge-gezichtsprofiel inspireerde de “E”-grind, die zich onderscheidt door het ontwerp met hoge teen, populair gemaakt door Karsten Solheims iconische sand wedge uit de vroege jaren 80. Het heeft een blended hosel en schotelvormig zoolontwerp vergelijkbaar met de originele Eye2.

Belangrijke onderdelen:
De langere 11,5″ Lamkin Crossline 1150 grip is ontworpen om naar beneden te grijpen, met een minder taps profiel om veelzijdigheid en controle te bevorderen. PING’s lichtgewicht Z-Z115 shaft heeft een lager balanspunt voor meer clubhoofdgevoel.

Vier grind opties:
Vier gedifferentieerde zoolslijpingen (S, W, T, E) zijn ontworpen om te passen bij uw aanvalshoek en typische grasomstandigheden om uw prestaties en veelzijdigheid bij volledige en gedeeltelijke slagen te verbeteren.

S grind:
Trail edge/hiel reliëf
– Voldoende bounce
– Afgeronde voorrand
– Past op de meeste golfers

W grind:
– Traditioneel ontwerp met volledige zool
– Meest vergevingsgezind door de grasmat
– Afgeronde voorrand
– Geoptimaliseerd voor schoten met een vierkant slagvlak en bunkerschoten

T grind
– Hoge lead-edge bounce
– Halve maan vormgeven van de zool
– Grotere bounce-breedte in het midden

E grind
– Hoge teen
– Verbeterde vormgeving van de voorsprong
– Schotelzool en taps toelopende hosel voor bunkerprestaties

Maat

46.12 graden, 50.12 graden, 52.12 graden, 54.10 graden, 54.12 graden, 54.14 graden, 56.10 graden, 56.12 graden, 56.14 graden, 58.06 graden, 58.08 graden, 58.10 graden, 58.14 graden, 60.06 grade, 60.08 graden, 60.10 graden, 60.14 graden

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (481)
  • Navy (383)
  • Wit (383)
  • Blauw (305)
  • Grijs (119)

Prijs

Prijs