Webshop menu

G430 SFT Fairway

 429,95

De Ping G430 SFT heeft een groter clubhoofd en het zwaartepunt ligt meer naar de hiel om zo de vergevingsgezindheid te verhogen en een rechts-naar-links balvlucht te bevorderen (voor RH golfers) om zo de slice tegen te gaan voor rechtere resultaten. Twee PING-innovaties, Spinsistency ™ en Facewrap ™, zorgen samen voor meer snelheid en een consistente spin, vooral laag in het slagvlak, voor extra afstand om problemen te dragen en meer greens te raken. Verkrijgbaar in 3W, 5W en 7W.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7287Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

-Carbonfly Wrap
Carbonfly Wrap, een ultralichtgewicht composietkroon, wikkelt zich in de hiel- en teengedeelten van de rok. Gewichtsbesparingen worden opnieuw toegewezen om het zwaartepunt te verlagen en de balsnelheid en MOI (vergevingsgezindheid) te verhogen. Ook het composiet speelt een rol in het aangename geluid.

-Facewrap-technologie
Het zeer sterke maragingstalen slagvlak met variabele dikte wikkelt zich in de zool en crown en is dun om zo meer te kunnen buigen, waardoor een hogere balsnelheid wordt gegenereerd met een hogere afslag voor grotere afstanden.

-Spinvastheid
Een variabele rolradius zorgt voor minder loft laag op het slagvlak om de prestaties te verbeteren (vooral bij dunne slagen) door spin te verminderen, wat resulteert in hogere snelheden die consistent langere resultaten genereren.

-Adjust Loft, Lie
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hoselhuls die acht posities biedt om je balvlucht aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

-Balvlucht Tuning Chart
De lichtgewicht hosel met 8 standen maakt aanpassingen mogelijk voor loft (±1,5°) en lie (tot 3° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

-G430 High Launch (HL)
Een aluminium backweight van 5,5 gram, een PING Alta Quick-shaft (35/45) en een Lamkin UTx Lite-grip van 41 gram vormen de lichtere HL-constructie, zodat spelers met lagere swingsnelheden meer clubhoofdsnelheid kunnen genereren om een snellere balsnelheid en hogere afslag te produceren.

-PING-ontworpen shafts
De PING Alta CB Black biedt mid-high tot high launch, de PING Tour 2.0 Chrome mid launch, en de PING Tour 2.0 Black promoot de laagste balvlucht.

-Optionele shafts
De Project X Hzrdus Smoke Red RDX zorgt voor een hogere lancering, de Mitsubishi Kai’Li White lanceert lager.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

16 graden, Lite, 16 graden, Regular, 19 graden, Lite, 19 graden, Regular, 22 graden, Lite, 22 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (481)
  • Navy (383)
  • Wit (383)
  • Blauw (305)
  • Grijs (119)

Prijs

Prijs