Webshop menu

G430 Max Driver

 629,95

Ping heeft de meest vergevingsgezinde driver van het spel (die ook als een van de langste geldt) genomen en deze nog langer gemaakt, terwijl er een aangenamer geluid is geproduceerd. Een nieuwe optimalisatie van het slagvlakontwerp in de Ping G430 Max driver leidt tot meer buiging voor een grotere afstandswinst, en een beweegbaar achtergewicht van 25 gram positioneert het zwaartepunt om de vorm van de lag te beïnvloeden. Verkrijgbaar in 9°, 10,5° en 12° loft.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7282Categories: Drivers, Golfclubs

Vertrouwend op nieuwe innovaties en bewezen technologieën, is de afstand binnen de nieuwe G430 familie veel groter, blijft vergevingsgezindheid ongeëvenaard en klinkt het geluid als muziek op je scorekaart, wat leidt tot lagere scores en veel meer plezier op de baan.

-Geoptimaliseerd T9S+ gesmeed slagvlak
Een ondieper slagvlak met variabele dikte en het overgangsontwerp zorgen voor meer afbuiging om een ​​hogere balsnelheid te genereren voor Pings grootste afstandswinsten tot nu toe.

-Geluidstechniek
Onderzoek naar audiofrequenties en harmonische bracht ingenieurs ertoe een nieuwe interne ribstructuur te creëren en de kromming (stijfheid) van de kroon, rok en zool te vergroten, wat resulteerde in een wenselijke geluids- en impactervaring.

-Spinvastheid
Een variabele rolradius zorgt voor minder loft laag op het slagvlak om de prestaties te verbeteren door spin te verminderen, wat resulteert in hogere snelheden die consistent langere drives genereren.

-Meeste vergevingsgezindheid
Om de balvlucht te optimaliseren en de afstand te maximaliseren met behoud van het hoogste traagheidsmoment in de geschiedenis van PING, kan een 25 gram zware wolfraam backweight worden verplaatst om het zwaartepunt te positioneren voor een verandering van ±8 meter tussen de Draw, Neutral en Fade instellingen.

Adjust Loft, Lie
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hoselhuls die acht posities biedt om je balvlucht aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

-Traject Tuning Chart
De lichtgewicht hosel met 8 standen maakt aanpassingen mogelijk voor loft (±1,5°) en lie (tot 3° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

-G430 High Launch (HL)
Tijdens tests wonnen golfers met een lagere swingsnelheid gemiddeld negen meter vanaf de tee dankzij een hogere balsnelheid die werd gegenereerd door het lichtere systeemgewicht van de op maat gemaakte HL (11 g backweight, PING Alta Quick shaft en Lamkin UTx Lite-handgreep). Beschikbaar in MAX- en SFT-modellen.

-PING-ontworpen shafts
De PING Alta CB Black biedt mid-high tot high launch, de PING Tour 2.0 Chrome mid launch, en de PING Tour 2.0 Black promoot de laagste balvlucht.

-Optionele shafts
De Project X Hzrdus Smoke Red RDX zorgt voor een hogere lancering, de Mitsubishi Kai’Li White lanceert lager.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (58)
  • Zwart (28)
  • Grijs (13)
  • Navy (8)
  • Blauw (4)

Prijs

Prijs