Webshop menu

G430 HL SFT Driver

Je swingt misschien met een club die te zwaar is, wat betekent dat je niet voldoende clubhoofdsnelheid en balsnelheid genereert om de bal consistent zo ver te slaan als je zou willen. Met de introductie van de Ping G430 HL (High Launch) is dit probleem opgelost: een nieuwe full-set aangepaste opties voor golfers met een langzamere swingsnelheid. Op maat gemaakt met lichtere clubhoofdgewichten, shafts en grepen, is het algehele systeem lichter, zodat je sneller zwaait en meer balsnelheid genereert voor hoger lancerende, langer dragende slagen gedurende je gehele golfrondes.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7291Categories: Drivers, Golfclubs

De Ping HL MAX- en SFT-driver modellen maken gebruik van lichtere backweights (11g), de Alta Quick-shafts en een lichtere grip om meer balsnelheid te leveren met extreme vergevingsgezindheid. Tijdens het testen wonnen spelers met een langzamere swingsnelheid gemiddeld negen meter met de HL- variant in vergelijking met de niet-HL variant.

-Op maat gemaakt voor snelheid
Bestaande uit de nieuwe lichtgewicht PING Alta Quick-shaft in twee flexes, Lamkin UTx Lite-grip en lichtere backweights, is het algehele gewicht ongeveer 15% lichter dan een variant met Alta CB Black SR.

-Geoptimaliseerd T9S+ gesmeed slagvlak
Een ondieper slagvlak met variabele dikte en het overgangsontwerp zorgen voor meer afbuiging om een ​​hogere balsnelheid te genereren voor Pings grootste afstandswinsten tot nu toe.

-Geluidstechniek
Onderzoek naar audiofrequenties en harmonische bracht ingenieurs ertoe een nieuwe interne ribstructuur te creëren en de kromming (stijfheid) van de kroon, rok en zool te vergroten, wat resulteerde in een wenselijke geluids- en impactervaring.

-Spinvastheid
Een variabele rolradius zorgt voor minder loft laag op het slagvlak om de prestaties te verbeteren door spin te verminderen, wat resulteert in hogere snelheden die consistent langere drives genereren.

-Meeste vergevingsgezindheid
Om de balvlucht te optimaliseren en de afstand te maximaliseren met behoud van het hoogste traagheidsmoment in de geschiedenis van PING, kan een 25 gram zware wolfraam backweight worden verplaatst om het zwaartepunt te positioneren voor een verandering van ±8 meter tussen de Draw, Neutral en Fade instellingen.

Adjust Loft, Lie
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hoselhuls die acht posities biedt om je balvlucht aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

-Traject Tuning Chart
De lichtgewicht hosel met 8 standen maakt aanpassingen mogelijk voor loft (±1,5°) en lie (tot 3° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 141 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs