Webshop menu

G430 HL Hybride

Je swingt misschien met een club die te zwaar is, wat betekent dat je niet voldoende clubhoofdsnelheid en balsnelheid genereert om de bal consistent zo ver te slaan als je zou willen. Met de introductie van de Ping G430 HL (High Launch) is dit probleem opgelost: een nieuwe full-set aangepaste opties voor golfers met een langzamere swingsnelheid. Op maat gemaakt met lichtere clubhoofdgewichten, shafts en grepen, is het algehele systeem lichter, zodat je sneller zwaait en meer balsnelheid genereert voor hoger lancerende, langer dragende slagen gedurende je gehele golfrondes.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7295Categories: Golfclubs, Hybrides

De Ping G430 HL-Hybrides helpen je sneller te zwaaien (swing faster) en de bal hoger en verder te lanceren om meer greens te bereiken en de bal dichtbij te stoppen, vertrouwend op een aluminium backweight van 5,5 gram, Alta Quick-shaft en Lamkin UTx Lite-grip. Beschikbaar in 3H-7H.

-Op maat gemaakt voor snelheid
Bestaande uit de nieuwe lichtgewicht PING Alta Quick-shaft in twee flexes, Lamkin UTx Lite-grip en lichtere backweights, is het algehele gewicht ongeveer 15% lichter dan een variant met Alta CB Black SR.

-Carbonfly Wrap
Carbonfly Wrap, een ultralichtgewicht composietkroon, wikkelt zich in de hiel- en teengedeelten van de rok. Gewichtsbesparingen worden opnieuw toegewezen om het zwaartepunt te verlagen en de balsnelheid en MOI (vergevingsgezindheid) te verhogen. Ook het composiet speelt een rol in het aangename geluid.

-Facewrap-technologie
Het zeer sterke maragingstalen slagvlak met variabele dikte wikkelt zich in de zool en crown en is dun om zo meer te kunnen buigen, waardoor een hogere balsnelheid wordt gegenereerd met een hogere afslag voor grotere afstanden.

-Spinvastheid
Een variabele rolradius zorgt voor minder loft laag op het slagvlak om de prestaties te verbeteren (vooral bij dunne slagen) door spin te verminderen, wat resulteert in hogere snelheden die consistent langere resultaten genereren.

-Adjust Loft, Lie
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hoselhuls die acht posities biedt om je balvlucht aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

-Balvlucht Tuning Chart
De lichtgewicht hosel met 8 standen maakt aanpassingen mogelijk voor loft (±1,5°) en lie (tot 3° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

17 graden, Regular, 17 graden, Stiff, 19 graden, Lite, 19 graden, Regular, 19 graden, Stiff, 22 graden, Lite, 22 graden, Regular, 22 graden, Stiff, 26 graden, Lite, 26 graden, Regular, 30 graden, Lite, 30 graden, Regular, 34 graden, Lite, 34 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (16)
  • Grijs (9)
  • Navy (9)
  • Beige (5)
  • Zwart (5)

Prijs

Prijs