Webshop menu

G425 SFT Fairway

De Ping G425 SFT heeft een groter clubhoofd en het zwaartepunt ligt meer naar de hiel om zo de vergevingsgezindheid te verhogen en een rechts-naar-links balvlucht te bevorderen (voor RH golfers) om zo de slice tegen te gaan voor rechtere resultaten. Twee PING-innovaties, Spinsistency ™ en Facewrap ™, zorgen samen voor meer snelheid en een consistente spin, vooral laag in het slagvlak, voor extra afstand om problemen te dragen en meer greens te raken. Verkrijgbaar in 16.0, 19.0 en 22.0 graden loft.

Verkoop via de webshop is voor dit product niet toegestaan. Bestel telefonisch of per mail of kom langs in onze winkel om dit product vrijblijvend te testen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4148Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Spinsistentie:
Een complexe kromming van het slagvlak wijzigt het rolprofiel, voornamelijk laag op het slagvlak waar de loft afneemt, voor een meer consistente spinprestatie en een hogere balsnelheid voor extra afstand.

Maraging Steel Facewrap ™:
Dunner, zeer sterk staal wikkelt zich in de crown en de zool om de buiging te vergroten voor hogere snelheden die resulteren in grotere afstanden en hoge lanceringen.

Makkelijk te richten:
Op de kruin biedt een nieuwe 3-punts uitlijnfunctie golfers een visuele aanwijzing om de bal zo goed mogelijk bij hun oog te passen.

Weging van wolfraam:
Het gewicht van een wolfraamzool met hoge dichtheid is strategisch gepositioneerd om het traagheidsmoment te verhogen voor extra vergevingsgezindheid.

Aftermarket shafts:
Aldila Rogue® White zorgt voor een soepel, stabiel gevoel en een lage spin op een midden-laag tot midden-hoog traject. Tensei ™ Raw Orange 75 heeft een middellange balvlucht, lage spin en uitgebalanceerd voor stabiliteit en controle.

Gemakkelijk aanpasbaar:
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hosel sleeve die acht posities biedt om je traject aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

Aanpasbaarheid:
De lichtgewicht hosel met 8 posities maakt aanpassingen mogelijk voor loft (± 1,5 °) en lie (3 ° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

Voorraadshaft:
De PING Alta CB Slate is onze gepatenteerde, lichtgewicht schacht die speciaal is ontworpen om een ​​hoge lancering te leveren met stabiliteit en een consistent gevoel.

Slimme grips:
Arccos Caddy Smart Grips zijn standaard. Een ingebouwde sensor registreert en analyseert automatisch elke opname wanneer deze wordt gekoppeld met de Arccos Caddy-app.

Maat

16.0 graden, Dames, 16.0 graden, Lite, 16.0 graden, Regular, 19.0 graden, Dames, 19.0 graden, Lite, 19.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (49)
  • Zwart (13)
  • Navy (6)
  • Blauw (5)
  • Grijs (5)

Prijs

Prijs