Webshop menu

G425 SFT Driver

Het draw-biased SFT-model (Straight-Flight Technology) van de Ping G425 is ontworpen om slagen weer rechtdoor en op de fairway te brengen. Een vast gewicht van 23 gram wolfraam verplaatst het zwaartepunt dichter naar de hiel om de bavlucht van rechts naar links (RH golfers) te accentueren in vergelijking met de G425 Max om zo de slice tegen te gaan. Het gepatenteerde T9S + gesmede slagvlak vergroot de buiging en helpt afstand te vergroten. Verkrijgbaar in 10,5 ° loft.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4145Categories: Drivers, Golfclubs

Draw bias:
Een vast gewicht van 23 gram wolfraam verplaatst het zwaartepunt dichter naar de hiel om een bocht van rechts naar links van ongeveer 25 meter te bevorderen in vergelijking met de G425 MAX. Een lichter swinggewicht (D1) helpt ook om de balvlucht nar rechts te corrigeren.

Interne Dragonfly®:
Met Dragonfly-technologie worden de gewichtsbesparingen van de Ti 8-1-1 ultradunne kroon herverdeeld in het hoofd- en ruggewicht om het traagheidsmoment te verhogen en het zwaartepunt te optimaliseren voor meer afstand en vergevingsgezindheid.

Precisie gesmeed clubblad:
Een gepatenteerd hoogwaardig, nauwkeurig bewerkt T9S + gesmeed slagvlak maximaliseert de buiging om hoge balsnelheden en meer afstand te leveren.

Optionele voorraadshafts:
Aldila Rogue White levert een soepel, stabiel gevoel en een lage spin op een laag / midden traject. Mitsubishi Tensei AV Orange heeft een middelhoge / hoge balvlucht, lage spin en uitgebalanceerd voor stabiliteit en controle.

Aërodynamisch ontwerp:
Verfijnde kroonturbulatoren verminderen de luchtweerstand voor een hogere zwaaisnelheid en balsnelheid.

Gemakkelijk aanpasbaar:
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hosel sleeve die acht posities biedt om je traject aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

Aanpasbaarheid:
De lichtgewicht hosel met 8 posities maakt aanpassingen mogelijk voor loft (± 1,5 °) en lie (3 ° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

Interne ribbels:
PING-ingenieurs ontwikkelden een interne ribstructuur in de Ti 8-1-1-body, die de belangrijkste delen van het hoofd verstevigde om de akoestiek te verbeteren voor een solide, aangenaam geluid en een beter gevoel.

Voorraadshaft:
De PING Alta CB Slate is uitgebalanceerd met een 8-gram plug aan het einde om meer momentum en vergevingsgezindheid te leveren voor het verhogen van de balsnelheid en afstand.

Slimme grips:
Arccos Caddy Smart Grips zijn standaard. Een ingebouwde sensor registreert en analyseert automatisch elke opname wanneer deze wordt gekoppeld met de Arccos Caddy-app.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs