Webshop menu

G425 Max Driver

De G425 MAX tilt het traagheidsmoment naar het hoogste niveau in de geschiedenis van PING. Vergevingsgezindheid komt voornamelijk voort uit een verplaatsbaar gewicht van 26 gram wolfraam, mogelijk gemaakt door gewichtsbesparing door verbeteringen in de libellenkroontechnologie van de driver. Het CG-verschuivende gewicht kan worden ingesteld op neutraal, draw of fade. Een gesmeed T9S + slagvlak vergroot de buiging voor meer afstand. Verkrijgbaar in 9 °, 10,5 ° en 12 °loft.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4143Categories: Drivers, Golfclubs

Hoogste MOI:
In de Ping G425 MAX driver bereikt het totale traagheidsmoment een record van 10.000, grotendeels dankzij een verplaatsbaar gewicht van 26 gram wolfraam dat het zwaartepunt lager en verder naar achteren verschuift en kan worden vastgezet in de stand Neutral, Draw of Fade.

Interne Dragonfly®:
Met Dragonfly-technologie worden de gewichtsbesparingen van de Ti 8-1-1 ultradunne kroon herverdeeld in het hoofd- en ruggewicht om het traagheidsmoment te verhogen en het zwaartepunt te optimaliseren voor meer afstand en vergevingsgezindheid.

Precisie gesmeed clubblad:
Een gepatenteerd hoogwaardig, nauwkeurig bewerkt T9S + gesmeed slagvlak maximaliseert de buiging om hoge balsnelheden en meer afstand te leveren.

Optionele voorraadshafts:
Aldila Rogue White levert een soepel, stabiel gevoel en een lage spin op een laag / midden traject. Mitsubishi Tensei AV Orange heeft een middelhoge / hoge balvlucht, lage spin en uitgebalanceerd voor stabiliteit en controle.

Aërodynamisch ontwerp:
Verfijnde kroonturbulatoren verminderen de luchtweerstand voor een hogere zwaaisnelheid en balsnelheid.

Gemakkelijk aanpasbaar:
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hosel sleeve die acht posities biedt om je traject aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

Aanpasbaarheid:
De lichtgewicht hosel met 8 posities maakt aanpassingen mogelijk voor loft (± 1,5 °) en lie (3 ° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

Interne ribbels:
PING-ingenieurs ontwikkelden een interne ribstructuur in de Ti 8-1-1-body, die de belangrijkste delen van het hoofd verstevigde om de akoestiek te verbeteren voor een solide, aangenaam geluid en een beter gevoel.

Voorraadshaft:
De PING Alta CB Slate is uitgebalanceerd met een 8-gram plug aan het einde om meer momentum en vergevingsgezindheid te leveren voor het verhogen van de balsnelheid en afstand.

Slimme grips:
Arccos Caddy Smart Grips zijn standaard. Een ingebouwde sensor registreert en analyseert automatisch elke opname wanneer deze wordt gekoppeld met de Arccos Caddy-app.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (197)
  • Zwart (159)
  • Wit (151)
  • Blauw (116)
  • Roze (79)

Prijs

Prijs