Webshop menu

G425 Ijzerset Graphite Regular +1″, 2 up

Het slagvlak met variabele dikte en interne geometrie vergroten de buiging en creëren daardoor meer balsnelheid voor het hoger en verder lanceren van je slagen. Hierdoor is de stopkracht op de greens ook beter. Een grotere gewichtsverdeling in dit kleinere clubhoofdontwerp zet een nieuwe norm in vergevingsgezindheid voor een ijzer van zijn formaat. Verkrijgbaar in 4-9, PW, AW, SW, LW.

Maak nu een afspraak voor een gratis clubfitting om de Ping G425 ijzers aan te laten meten!

Deze set is 1 inch verlengd en heeft een groene dot (2 graden upright)

Verkoop via de webshop is voor dit product niet toegestaan. Bestel telefonisch of per mail of kom langs in onze winkel om dit product vrijblijvend te testen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6128Categories: Golfclubs, Ijzers

Gewichtsverdeling:
Een wolfraam teenschroef en hosel-gewicht vergroten de gewichtsverdeling om een ​​nieuwe standaard in vergevingsgezindheid te creëren voor een ijzer van zijn formaat. De veerkrachtige afwerking van hydropearlchroom stoot vocht af om de prestaties in natte omstandigheden te verbeteren.

Snelheidsgenererend clubblad:
Een Hyper 17-4 roestvrijstalen slagvlak met variabele dikte in het ontwerp in metaal-houtstijl levert onze hoogste balsnelheid ooit in de G-serie voor het genereren van hogere, langere resultaten met stopkracht.

Stopkracht:
Een gepatenteerde trapsgewijze zool en ondersnijding aan de bovenbalk werken als een scharnier en buigen om de bal sneller en hoger te lanceren met een consistente en voorspelbare precisie om de bal op de green te laten stoppen.

Gestroomlijnde look:
De bladlengte is korter dan die van het G410-ijzer, maar de kop heeft een hoger traagheidsmoment en het strakke, compacte ontwerp biedt een oogstrelende look die vertrouwen wekt.

Multi-materiaal badge:
Er werd een uitgebreide eindige-elementenanalyse gebruikt om een ​​driedelige holtebadge uit meerdere materialen te ontwikkelen die een groter deel van het gezicht bedekt om ongewenste frequenties te dempen voor een superieur gevoel en geluid.

Voorraadschachten:
In de PING AWT 2.0 stalen shaft, helpen lichtere langijzeren shafts om het slagvlak recht te maken; korte ijzeren / wigassen zijn zwaarder voor balcontrole en gevoel. De PING Alta CB Slate-grafietoptie levert een hoge lancering met stabiliteit en een consistent gevoel.

Maat

5-PS

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (343)
  • Zwart (287)
  • Blauw (254)
  • Wit (200)
  • Roze (76)

Prijs

Prijs