Webshop menu

G425 Hybride

PING-innovaties Facewrap en Spinsistency zorgen samen voor een grotere voorspelbaarheid van afstand en spin, zodat je approach shots beter op de greens kunt houden. Een ruggewicht van wolfraam op de uiterste perimeter helpt het traagheidsmoment te verhogen voor meer stabiliteit en vergevingsgezindheid. Verkrijgbaar in 17, 19, 22, 26 en 30 graden loft.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4149Categories: Golfclubs, Hybrides

Spinsistentie:
Een complexe kromming van het slagvlak wijzigt het rolprofiel, voornamelijk laag op het slagvlak waar de loft afneemt, voor een meer consistente spinprestatie en een hogere balsnelheid voor extra afstand.

Maraging Steel Facewrap ™:
Dunner, zeer sterk staal wikkelt zich in de crown en de zool om de buiging te vergroten voor hogere snelheden die resulteren in grotere afstanden en hoge lanceringen.

Makkelijk te richten:
Op de kruin biedt een nieuwe 3-punts uitlijnfunctie golfers een visuele aanwijzing om de bal zo goed mogelijk bij hun oog te passen.

Weging van wolfraam:
Het gewicht van een wolfraamzool met hoge dichtheid is strategisch gepositioneerd om het traagheidsmoment te verhogen voor extra vergevingsgezindheid.

Aftermarket shafts:
Aldila Rogue Black 95 Hybrid biedt een lagere lancering en koppel, met een lage / middelhoge spin om de afstand te maximaliseren terwijl je greens vasthoudt. Mitsubishi Tensei CK Pro Orange 80 is een mid-launch, mid-spin en uitgebalanceerd voor stabiliteit en controle.

Gemakkelijk aanpasbaar:
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hosel sleeve die acht posities biedt om je traject aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

Aanpasbaarheid:
De lichtgewicht hosel met 8 posities maakt aanpassingen mogelijk voor loft (± 1,5 °) en lie (3 ° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

Voorraadshaft:
De PING Alta CB Slate is onze gepatenteerde, lichtgewicht schacht die speciaal is ontworpen om een ​​hoge lancering te leveren met stabiliteit en een consistent gevoel.

Slimme grips:
Arccos Caddy Smart Grips zijn standaard. Een ingebouwde sensor registreert en analyseert automatisch elke opname wanneer deze wordt gekoppeld met de Arccos Caddy-app.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff, 22.0 graden, Dames, 22.0 graden, Lite, 22.0 graden, Regular, 26.0 graden, Lite, 26.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (26)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs