Webshop menu

G Le3 Ijzerset 7-PS, Dames Standaard

 999,95

Introductie van de Ping G Le3 ijzers voor dames, een voortzetting van het succes van eerdere generaties van de Ping’s G Le dames lijn golfclubs. Deze ijzers zijn ontworpen als combinatie van ijzers en hybrides en bieden damesgolfers de flexibiliteit om de ideale set te creëren en optimale afstanden te bereiken voor succes bij elke swing.

De G Le3 ijzers hebben een lichtgewicht, roestvrijstalen constructie met een lager zwaartepunt (CG) en op maat gemaakte lofts. Dit ontwerp bevordert een hogere balsnelheid en levert meetbare en voorspelbare afstandswinsten. Vergevingsgezindheid wordt verbeterd door strategisch geplaatste hiel- en teengewichten met een hoge dichtheid, waardoor lichtere swinggewichten en een algehele lichtere club mogelijk zijn. Dit lichtere gewicht maakt het gemakkelijker om met de ijzers te swingen, wat zorgt voor een soepelere en meer gecontroleerde beweging.

Om de prestaties te verbeteren, hebben de G Le3 ijzers een slagvlakstructuur in metaal-houtstijl en een multi-materiaal PurFlex cavity badge. Deze kenmerken dragen bij aan consistente slagvlakbuiging, wat resulteert in een verbeterde balslag en een zacht en prettig gevoel bij impact. De combinatie van technologie en ontwerpelementen in deze ijzers biedt golfers vertrouwenwekkende prestaties en verbeterde speelbaarheid.

Deze Ping G Le3 ijzerset voor dames bestaat uit de ijzers 7, 8, 9, PW en SW.

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8256Categories: Golfclubs, Ijzers

Deze Ping G Le3 ijzerset voor dames bestaat uit de ijzers 7, 8, 9, PW en SW.

-Lichtgewicht, naar de buitenrand verzwaarde 17-4 clubhoofden van roestvrij staal (6-9, PW, UW, SW)
-PurFlex-cavity-badge van meerdere materialen bevordert de buiging van het slagvlak, verbetert het gevoel en geluid
-Hiel- en teengewichten met hoge dichtheid verhogen het MOI voor meer vergevingsgezindheid
-Nieuwe bounceprofielen verbeteren de interactie met de ondergrond en impactconsistentie om slagen die te kort komen te minimaliseren
-Hydropearl Chrome 2.0-afwerking
-Gefreesde groeven op PW, UW, SW (loft # aangegeven op de teen)
-EYE2-stijl sand wedge ontworpen voor vertrouwen vanuit het zand

-Ijzers voor lange afstanden
Een lager zwaartepunt en op maat gemaakte lofts zorgen voor afstandswinst. Vergeving komt van een dunner gezicht dat de massa laag en naar de buitenrand plaatst. Hiel-teengewichten met een hoge dichtheid dragen bij aan het traagheidsmoment (MOI) en maken lichte swinggewichten mogelijk, en een PurFlex-cavity-badge draagt ​​bij aan de buiging van het slagvlak en het aangename geluid.

-Gemakkelijk uit de bunkers
De G Le3 sand wedge is gebaseerd op de iconische ontwerpattributen van de legendarische Ping Eye2 sand wedge en heeft tegelijkertijd een moderne aantrekkingskracht. Het heeft een slankere hosel, een bredere zool en een meer traditionele clubhoofdvorm. Volledig machinaal bewerkte groeven zorgen voor uitzonderlijke controle over de spin, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​van de meest intimiderende slagen in golf aan te pakken: de sandwedge.

-Op maat gemaakt
De Ping G Le3-familie biedt een volledige set lichtgewicht, gemakkelijk te swingen, prestatiegerichte clubs op maat gemaakt voor vrouwen. Ze leveren extra afstand en ongeëvenaarde vergevingsgezindheid met een vertrouwenwekkend uiterlijk en een aangenaam gevoel en geluid.

-Een geheel eigen identiteit
Samen met zijn scoreverlagende technologie onderscheidt de G Le3-familie zich door een verfijnde kleurencombinatie van marineblauw, goud en zilveraccenten op de clubs, tassen, headcovers en grips, waardoor een hoogwaardige en krachtige aantrekkingskracht ontstaat voor vrouwen die plezier willen hebben op de baan.

-Lichtere shafts en grips
Ping’s gepatenteerde ULT250 Lite en Ultra Lite premium graphite shafts zijn standaard in de G Le3 Fairwaywoods en ijzers om het algehele clubgewicht te verlagen en tegelijkertijd te helpen bij het genereren van meer clubhoofdsnelheid en een hogere lancering. De lichtere Lamkin ST Softgrip is zachter en comfortabeler.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs