Webshop menu

G Le3 Hybride

 299,95

Geniet van ongeëvenaarde prestaties en vertrouwen met de Ping G Le3 hybrides voor dames. Deze hybrides zijn zorgvuldig gemaakt om een ​​indrukwekkende afstand en een hoge afslag te leveren, waardoor je moeiteloos greens kunt bereiken. Net als de fairwayhouten in de G Le3-familie, hebben deze hybrides een maraging-stalen slagvlak dat sneller buigt, wat resulteert in verhoogde lanceerhoeken en verlengde carry’s.

De Ping G Le3-hybrides pronken met een zorgvuldig ontworpen maat en vorm die vertrouwen wekt tijdens het adresseren. Ze zijn speciaal ontworpen om uitzonderlijke afstanden te bieden en tegelijkertijd een soepele en moeiteloze lancering te garanderen, zodat je zelfverzekerd de vlag kunt aanvallen en gemakkelijk door de baan kunt navigeren.

Om een ​​naadloze overgang van individuele ijzers naar hybrides te vergemakkelijken en consistente afstanden tussen clubs te behouden, bevatten de G Le3 hybrides een nieuwe lengteprogressie. Elk van de vier hybride opties is precies ontworpen om ¼ inch langer te zijn, waardoor nauwkeurige afstandscontrole wordt gegarandeerd en een consistent gevoel in je hele set wordt bevorderd.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8253Categories: Golfclubs, Hybrides

-Vergevingsgezind, naar de buitenrand gewogen 17-4 clubhoofden van roestvrij staal (4H, 5H, 6H, 7H)
-Flexibel slagvlak van maragingstaal voor hogere balsnelheden en meer afstand
-Geoptimaliseerde dual-roll slagvlakprofiel voor beoogde swingsnelheid zorgt voor consistente spin, vooral hoger op het slagvlak
-Hulpmiddel voor oplijning met drie stippen op de kroon maakt het instellen eenvoudig en zorgt ervoor dat slagen op de lijn beginnen
-Eenvoudig te swingen ultralichtgewicht ULT 250 shaft in twee flexen: L-flex (4H = 56g), UL-flex (4 H = 49g)
-Lichtere Lamkin ST Soft Grip in twee maten: aqua (-1/64″) en rood (-1/32″)

-Gap-Filling Hybride
Een maraging-stalen slagvlak buigt sneller om afstand, hoge afslag en langere carry te leveren. De overgang van ijzer naar hybride wordt gemakkelijker gemaakt door een nieuw lengteverloop. Elke hybride is ¼ inch langer om consistente tussenruimte te bieden. Het dual-roll slagvlakprofiel zorgt voor een consistente spin, vooral hoger op het slagvlak.

-Op maat gemaakt
De Ping G Le3-familie biedt een volledige set lichtgewicht, gemakkelijk te swingen, prestatiegerichte clubs op maat gemaakt voor vrouwen. Ze leveren extra afstand en ongeëvenaarde vergevingsgezindheid met een vertrouwenwekkend uiterlijk en een aangenaam gevoel en geluid.

-Lichtere shafts en grips
Ping’s gepatenteerde ULT250 Lite en Ultra Lite premium graphite shafts zijn standaard in de G Le3 Fairwaywoods en ijzers om het algehele clubgewicht te verlagen en tegelijkertijd te helpen bij het genereren van meer clubhoofdsnelheid en een hogere lancering. De lichtere Lamkin ST Softgrip is zachter en comfortabeler.

22 graden = hybride 4
26 graden = hyrbide 5
30 graden = hybride 6
34 graden = hybride 7

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.

Maat

34.0 graden, Dames, 22.0 graden, Dames, 26.0 graden, Dames, 30.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs