Webshop menu

G Le3 Fairway

 359,95

De nieuwste Ping Gle 3 dames Fairway is ontworpen om een ​​snellere balsnelheid en optimale afslag te benadrukken, gecombineerd met roestvrijstalen clubhoofden met een maraging-stalen Face-Wrap om de buiging te optimaliseren en tegelijkertijd de spin te verminderen, waardoor elke loft een betrouwbare en consistente keuze is vanaf elke plek op de baan, inclusief de tee-box.

De Gle 3 fairways met een hoog MOI zijn verstelbaar en langer in afstand, namelijk 6,4 meter langer, dankzij een lager, meer naar voren geplaatst zwaartepunt dat beter is uitgelijnd met de krachtlijn. De variabele rolradius van Spinsistency verbetert de prestaties (vooral bij dunne slagen) door de spin te verminderen om de balsnelheid te verhogen. De

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8244Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken en eigenschappen:
-Vergevingsgezind, naar de buitenrand gewogen 17-4 roestvrijstaal clubhoofd
-Flexibel slagvlak van Maraging-staal met spinweerstand voor hogere balsnelheden en een consistente spin
-Sterkere lofts om lancering en spin te optimaliseren voor gerichte swingsnelheden

-Hoge afslag, lange vlucht
Ontworpen met de nadruk op meer balsnelheid en een hoge afslag, worden de afstandsgenererende, multi-materiaal G Le3 Fairway’s aangeboden in lichtgewicht, gemakkelijk te swingen Houten 3, 5, 7 en 9, waardoor elke loft een betrouwbare en consistente keuze is vanaf elke plek op de baan, inclusief de tee box.
-Verstelbare loft
Net zoals in de driver, maakt Trajectory Tuning 2.0 in de G Le3 fairways gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hoselhuls met 8 standen die aanpassingen mogelijk maakt voor de loft (±1,5°) en lie (tot 3° vlakker dan standaard) om je balvlucht aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.
-Snel slagvlak van Maraging-staal
Het slagvlak van Maraging-staal optimaliseert de buiging en vermindert de spin voor een hogere balsnelheid en een hoge afslag. Een lager, meer naar voren geplaatst zwaartepunt is beter uitgelijnd met de krachtlijn voor extra afstand. Spinbestendigheid en een slagvlakradius met variabele rol verbetert de prestaties bij mishits.
-Een geheel eigen identiteit
Samen met zijn scoreverlagende technologie onderscheidt de G Le3-familie zich door een verfijnde kleurencombinatie van marineblauw, goud en zilveraccenten op de clubs, tassen, headcovers en grips, waardoor een hoogwaardige en krachtige aantrekkingskracht ontstaat voor vrouwen die plezier willen hebben op de baan.
-Op maat gemaakt
De Ping G Le3-familie biedt een volledige set lichtgewicht, gemakkelijk te swingen, prestatiegerichte clubs op maat gemaakt voor vrouwen. Ze leveren extra afstand en ongeëvenaarde vergevingsgezindheid met een vertrouwenwekkend uiterlijk en een aangenaam gevoel en geluid.

18 graden = houten 3
21 graden = houten 5
24 graden = houten 7
28 graden = houten 9

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.

Maat

18.0 graden, Dames, 21.0 graden, Dames, 24.0 graden, Dames, 28.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (197)
  • Zwart (159)
  • Wit (151)
  • Blauw (116)
  • Roze (79)

Prijs

Prijs