Webshop menu

G Le3 Driver

 599,95

De nieuwste Ping G Le3-driver met hoog MOI is speciaal ontworpen om vrouwelijke golfers met een lagere swingsnelheid te helpen genieten van hoger afslaande, langer vliegende tee-shots die de fairway vinden. Het verstelbare, 460cc titanium clubhoofd is licht van gewicht, met een gesmeed slagvlak dat is geoptimaliseerd om de beste resultaten te behalen bij swingsnelheden van 130 km/u of minder. De lage, achterste zwaartepuntpositie zorgt voor hogere balsnelheden en een hogere afslag met een strakkere spreiding. De standaard loft van de Ping G Le3 driver is 11,5°.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8245Categories: Drivers, Golfclubs

Kenmerken en eigenschappen:
-Sneller gaat verder
Een vast gewicht in de rug met hoge dichtheid positioneert het zwaartepunt laag op de rug voor een hogere snelheid, hogere afslag en extreme vergevingsgezindheid. Kroon turbulatoren en een Vortec-holte zorgen voor aerodynamische voordelen om de Ping G Le3 tot nu toe de langste driver voor vrouwen te maken, met een gemiddelde afstandswinst van 4 meter.

-Geoptimaliseerd slagvlak
De lichtgewicht, 460cc titanium body heeft een gesmeed slagvlak voor meer flexibiliteit om de beste prestaties te krijgen en de meeste afstand te behalen bij swingsnelheden van 130 km/u of minder. De lichtere algehele clubconstructie zorgt ervoor dat de krachtige 460cc, 11,5° driver gemakkelijk te swingen is en het slagvlak recht houdt bij impact.

-Verstelbare loft
Door de lichtgewicht Trajectory Tuning 2.0 hosel met acht standen kan de loft van 11,5° worden aangepast met ± 1,5° en tot 3° vlakker om je optimale balvlucht in te stellen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

-Een geheel eigen identiteit
Samen met zijn scoreverlagende technologie onderscheidt de G Le3-familie zich door een verfijnde kleurencombinatie van marineblauw, goud en zilveraccenten op de clubs, tassen, headcovers en grips, waardoor een hoogwaardige en krachtige aantrekkingskracht ontstaat voor vrouwen die plezier willen hebben op de baan.

-Op maat gemaakt
De Ping G Le3-familie biedt een volledige set lichtgewicht, gemakkelijk te swingen, prestatiegerichte clubs op maat gemaakt voor vrouwen. Ze leveren extra afstand en ongeëvenaarde vergevingsgezindheid met een vertrouwenwekkend uiterlijk en een aangenaam gevoel en geluid.

-Lichtere shafts en grips
Ping’s gepatenteerde ULT250 Lite en Ultra Lite premium graphite shafts zijn standaard in de G Le3 Fairwaywoods en ijzers om het algehele clubgewicht te verlagen en tegelijkertijd te helpen bij het genereren van meer clubhoofdsnelheid en een hogere lancering. De lichtere Lamkin ST Softgrip is zachter en comfortabeler.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.

Maat

11.5 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 173 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (23)
  • Zilver (6)
  • Navy (3)
  • Grijs (2)
  • Rood (2)

Prijs

Prijs