Webshop menu

G Le2 10-Delige Set

 2.319,95  1.899,95

Deze mooie Ping G Le2 set voor dames bestaat uit een driver, fairwayhout 5, hybride 5 en 6, ijzers 7,8,9,PW,SW en een putter. Deze set is uitgerust in een standaard damesuitvoering met graphite shafts en bijbehorende grips in een mooie kleur.

De driver is speciaal op maat gemaakt voor dames, maximaliseert vergevingsgezindheid en snelheid door een hogere MOI, een sneller clubhoofd en een lichter overall-clubgewicht.

De fairwayhouten heeft een dunner en sneller maragingstalen C300 slagvlak, een hoger traagheidsmoment en een verstelbare hosel.

De ijzers zijn nauwkeurig en vergevingsgezind, met een lichter totaal clubgewicht, en maken gebruik van COR-Eye technologie met een diepe ondersnijding aan de bovenzijde om de buiging van het slagvlak te vergroten, voor meer balsnelheid en een hogere maximale hoogte.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9525Categories: Combinatiesets, Golfclubs

De set bestaat uit de volgende golfclubs:
-G Le2 Ladies Driver 11.5° met de Ping ULT240 Ultra Light graphite shaft en bijbehorende headcover
-G Le2 Ladies #5 Fairwaywood 22.0° met de Ping ULT240 Ultra Light graphite shaft en bijbehorende headcover
-G Le2 Ladies hybrides #5 26° en #6 30.0° met de Ping ULT240 Ultra Light graphite shafts en bijbehorende headcovers
-G Le2 Ladies ijzers 7, 8, 9, pitching wedge en sand wedge met de Ping ULT240 Ultra Light graphite shaft
-G Le2 Ladies Anser Putter 33″ en bijbehorende headcover

Specificaties:

Driver:
-Aerodynamische vorm van de driver
Het rondere 460cc clubhoofd is aerodynamisch gevormd om een ​​hogere clubhoofdsnelheid te bevorderen. Interne gewichtsverdeling op de hiel helpt bij een rechts-naar-links-spin voor rechtere balvluchten. Zachtere kroonturbulatoren helpen de bal te framen bij het adresseren.

-Trajectory tuning chart
Trajectory Tuning 2.0 in de G Le2 driver maakt gebruik van een nieuwe lichtgewicht, aerodynamische hosel die acht posities biedt voor het beïnvloeden van de balvlucht door de loft (±1,5°).

Fairwayhout:
-Snellere vlakken en verstelbaar
Een dunner, sneller maragingstalen C300 slagvlak, een aanzienlijk hoger MOI (traagheidsmoment) en een in 8 standen verstelbare hosel onderscheiden het G Le2 fairwayhout van zijn voorganger. De toegevoegde balsnelheid van de slagvlaktechnologie vergroot de afstand en zorgt in combinatie met het ondiepere slagvlak ervoor dat de bal hoger wordt gelanceerd met meer vergevingsgezindheid.

Ijzers:
-Lichter, langer en rechter
Nauwkeuriger en vergevingsgezinder met een lichter totaal clubgewicht, maken G Le2 ijzers gebruik van COR-Eye technologie met een diepe ondersnijding aan de bovenzijde om de buiging van het slagvlak te vergroten, voor meer balsnelheid en een hogere maximale hoogte. Een teengewicht van wolfraam helpt het MOI met 10% te verhogen voor meer vergevingsgezindheid, en een samengevormde holtebadge zorgt voor een aangenaam gevoel en geluid.

Putter:
-Verbeterd gevoel en vergevingsgezindheid met een nieuwe shaft verbeteren de prestaties in de G Le 2 Anser putter. Een Pebax-inzetstuk met dubbele durometer – ontworpen met TR-gezichtstechnologie – biedt een zachte laag voor precisie en verbeterd impactgevoel en een stevigere laag voor controle verbetert de consistentie bij putts van elke afstand.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs