Webshop menu

ERC Soft Geel, Dozijn

 44,95

ERC Soft is een buitengewone prestatie: het is Callaway ‘s langste golfbal én hij is ontworpen voor een zacht gevoel en meer controle op de green. ERC Soft is een buitengewone prestatie: het is Callaway ‘s langste golfbal én hij is ontworpen voor een zacht gevoel en meer controle op de green.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4728Categories: Golfballen

KENMERKEN & VOORDELEN
– Maximale balsnelheid en totale prestaties van tee tot green.
– High Energy Core is ontworpen om de balsnelheid en afstand door de zak te vergroten. De kern werkt ook samen met de High Speed ​​Mantle om de veerkracht en snelheid te vergroten.
– Uitzonderlijk gevoel, controle en spin met lange afstand.
– De nieuwe Hybrid Cover is voorzien van een innovatieve PARALOID™ Impact Modifier gemaakt van DOW. Dit stelt ons Callaway staat om een ​​zeer veelzijdige constructie uit meerdere materialen te creëren. Dit is hoe Callaway een ongelooflijke combinatie leveren van maximale afstand van hoge lancering en lage spin, zacht gevoel, duurzaamheid en uitstekende greenside-controle.
– Geavanceerde uitlijning van Triple Track-technologi.
– Callaway heeft prominente Triple Track-lijnen op de bal aangebracht voor een betere nauwkeurigheid bij het putten. Triple Track gebruikt Vernier Visual Acuity om de uitlijning te verbeteren in vergelijking met een normaal uitlijnhulpmiddel voor zijstempels.
– Verbeterde balsnelheid en controle.
– De High Speed ​​Mantle zorgt voor een efficiëntere energieoverdracht tussen de lagen voor meer balsnelheid en zorgt voor meer wedge-spin rond de green.
– Geavanceerde uitlijning van Triple Track-technologie
– Callaway heeft de populaire Triple Track-lijnen op ERC Soft prominent weergegeven om je te helpen focussen en de juiste uitlijning voor elke putt te vinden.

Kleur

Geel

Merk

Callaway

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 51 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (438)
  • Wit (398)
  • Navy (309)
  • Blauw (292)
  • Grijs (116)

Prijs

Prijs