Webshop menu

Epic Speed Fairway

Oorspronkelijke prijs was:  329,95.Huidige prijs is:  249,95.

Er komt een nieuw tijdperk van snelheid aan en het is ontworpen om een fundamentele verschuiving te leiden in de categorie fairwaywood. Met de Epic Speed Fairway Woods wordt snel sneller, wordt lang zelfs langer en recht wordt een stuk rechter. Callaway heeft een nieuwe lat gelegd voor balsnelheidstechnologieën in deze categorie. Verkrijgbaar in 13.5°, 15.0°, 16.5°, 18.0° en 21.0° loft.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4174Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

NIEUWE JAILBREAK A.I. VELOCITY BLADEN
Epische balsnelheden beginnen met onze nieuwe Jailbreak A.I. Velocity-bladen. De ingenieurs van Callaway gebruikten A.I. om een ​​volledig nieuw Jailbreak-systeem te ontwerpen dat de Jailbreak-bladen spreidt en onder een hoek zet. Samen met het verstevigen van het clubhoofd zorgt het nieuwe ontwerp ervoor dat het gesmede clubblad meer buigt. Het resultaat is uitzonderlijke balsnelheden in een ontwerp dat supergemakkelijk te lanceren is.

A.I. ONTWORPEN FLASH FACE SS21
Elk model en elk slagvlak in de fairwayhouten van Callaway is uniek ontworpen met behulp van geavanceerde artificial intelligence. De A.I. slagvlak is gesmeed met C300 Maraging Steel van hoge sterkte voor snelheid en consistentie bij het draaien van het slagvlak.

GESMEDE C300 MARAGING STALEN CLUBBLAD
Meer snelheid en vergevingsgezindheid. Het zeer sterke C300 Maraging-staal biedt uitstekende sterkte en flexibiliteit, terwijl de Face Cup snelheid en consistentie bij het draaien van het slagvlak biedt.

VOORWAARTS ZWAARTEPUNT
Het voorwaartse Center of Gravity (CG) wordt gecombineerd met een nieuwe leading-edge om een sterke en strakke balvlucht, uitstekende spin-robuustheid en consistente slagvormverspreiding te bevorderen.

Maat

15.0 graden, Dames, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 18.0 graden, Dames, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs