Webshop menu

Epic MAX LS Driver

Oorspronkelijke prijs was:  549,95.Huidige prijs is:  399,95.

MAX-balsnelheden zijn afkomstig van een NIEUWE Jailbreak A.I. Speed Frame dat werkt in combinatie met de met artificial intelligence ontworpen flash clubblad. Callaway heeft al deze afstanden verwerkt in een unieke driver die verbeterde fade-bias-mogelijkheden biedt, samen met instelbare perimeter-gewicht om de balvlucht vanaf de tee nauwkeurig af te stemmen. De toekomst van technologie en prestaties voor drivers met een lagere spin vindt je in de Epic MAX LS.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4173Categories: Drivers, Golfclubs

BUITENGEWONE BALSNELHEID
Epische balsnelheden beginnen met ons nieuwe, door artificial intelligence ontworpen Jailbreak Speed ​​Frame. Eerdere Jailbreak-architecturen hebben het lichaam in verticale richting verstijfd. Door toepassing van kunstmatige intelligentie is deze nieuwe structuur ontworpen om de horizontale en torsiestabiliteit te verbeteren en zo de balsnelheden over het slagvlak te verhogen.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE ONTWORPEN FLASH FACE SS21
Hoge balsnelheden over een groter gebied. Onze door A.I. ontworpen Flash Face is speciaal ontworpen om het Jailbreak Speed ​​Frame te optimaliseren, waardoor hoge snelheden over een groter gebied worden bevorderd. Elk slagvlak en elke clubhoofdgeometrie is uniek verbeterd in Epic Speed, en het supersterke titanium bevordert maximale snelheid, vergevingsgezindheid en spin-robuustheid.

HOGE VERGEVINGSGEZINDHEID
De gepatenteerde Triaxial carbon bedekt een groter deel van de kroon en teen, wat leidt tot een gewichtsbesparing van meer dan 13 gram ten opzichte van titanium. De ingenieurs van Callaway hebben dat bespaarde gewicht herverdeeld om vergevingsgezindheid te vergroten ten opzichte van eerdere MAVRIK-ontwerpen. Deze driver levert een uitzonderlijke combinatie van een diep zwaartepunt en een hoger traagheidsmoment om een strakkere downrange-spreiding te bevorderen.

SHOT SHAPE CORRECTIE
De MAX LS is de driver met de meeste fade-mogelijkheden in de Epic-familie, en de instelbare perimeterweging biedt tot 13 meter slagvormcorrectie om de balvlucht te verfijnen. Gecombineerd met een ultrahoog traagheidsmoment, biedt de MAX LS een unieke optie met een lagere spin voor middelhoge tot lage handicappers.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Regular, Linkshandig, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (43)
  • Blauw (39)
  • Navy (35)
  • Wit (28)
  • Grijs (19)

Prijs

Prijs