Webshop menu

Epic MAX Driver

Oorspronkelijke prijs was:  549,95.Huidige prijs is:  399,95.

De toekomst van snelheid bepalen. Callaway heeft kunstmatige intelligentie gebruikt om een NIEUWE formule voor snelheid te ontwikkelen. Het is gebouwd op een simpele vergelijking: maximale balsnelheid (met het nieuwe Jailbreak A.I Speed Frame) + maximale vergevingsgezindheid (met hoog traagheidsmoment en instelbaar gewicht) = de ultieme maximale driver, de Epic MAX.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4172Categories: Drivers, Golfclubs

BUITENGEWONE BALSNELHEID
Epische balsnelheden beginnen met ons nieuwe, door artificial intelligence ontworpen Jailbreak Speed ​​Frame. Eerdere Jailbreak-architecturen hebben het lichaam in verticale richting verstijfd. Door toepassing van kunstmatige intelligentie is deze nieuwe structuur ontworpen om de horizontale en torsiestabiliteit te verbeteren en zo de balsnelheden over het slagvlak te verhogen.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE ONTWORPEN FLASH FACE SS21
Hoge balsnelheden over een groter gebied. Onze door A.I. ontworpen Flash Face is speciaal ontworpen om het Jailbreak Speed ​​Frame te optimaliseren, waardoor hoge snelheden over een groter gebied worden bevorderd. Elk slagvlak en elke clubhoofdgeometrie is uniek verbeterd in Epic Speed, en het supersterke titanium bevordert maximale snelheid, vergevingsgezindheid en spin-robuustheid.

HOGE VERGEVINGSGEZINDHEID
De meest vergevingsgezinde Epic ooit. De Epic MAX zorgt voor uitzonderlijk hoge vergevingsgezindheid, te beginnen met een lichter, sterker Triaxial Carbon-materiaal dat meer dan 19 gram gewicht bespaart ten opzichte van titanium. De ingenieurs van Callaway hebben dat bespaarde gewicht opnieuw verdeeld om een hoge lancering en meer vergevingsgezindheid te bevorderen. Deze driver levert een uitzonderlijke combinatie van een diep zwaartepunt, draw bias en een hoger traagheidsmoment om een strakkere downrange-spreiding te bevorderen die tot rechtere drives leidt.

SHOT SHAPE CORRECTIE
Meer controle door verstelbare perimeterweging. Met een glijdend gewicht aan de achterkant van 17 g, hebben golfers uitgebreide instelmogelijkheden om de balvlucht die ze willen spelen te bevorderen. In combinatie met de OptiFit-hosel biedt de Epic MAX tot 20 meter balvluchtcorrectie.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Regular, Linkshandig, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (13)
  • Blauw (6)
  • Rood (5)
  • Navy (4)
  • Antraciet (3)

Prijs

Prijs