Webshop menu

DynaPower Titanium Womens Driver

 399,95

Wilson is terug in het Premium-segment met de 2023 DynaPower-serie golfclubs. Zowel qua ontwerp en specificaties als qua prestaties zijn de Wilson Staff DynaPower clubs te vergelijken met de andere grote merken in de golfindustrie.

De Wilson DynaPower Titanium Womens Driver is ontworpen om kracht op tourniveau te leveren met maximale vergevingsgezindheid. De High MOI weging helpt vergevingsgezinde, hogere lanceerhoeken te produceren met een draw bias die de bal in het spel houdt. Deze nieuwe, verstelbare driver voor dames heeft een 12-grams achtergewicht en een CG dat laag en naar achteren is geplaatst voor maximale stabiliteit, hogere lanceerhoeken en een neutrale tot draw bias. Een zes-weg hosel zorgt voor eenvoudige loft en spin aanpassingen.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7936Categories: Drivers, Golfclubs

-DynaPower AI
Dynapower kunstmatige intelligentie analyseerde duizenden permutaties om de perfecte dikte te vinden voor elke sectie van het clubblad, wat resulteert in de snelste balsnelheden en maximale vergevingsgezindheid. De dynamische slagvlakdikte van de PKR2 is geoptimaliseerd voor het uitgebreide gedeelte van het clubblad voor hogere balsnelheden en maximale vergevingsgezindheid.

-Vergevingsgezind en een hoog MOI clubhoofd
Verzwaring aan de achterkant produceert een hoog traagheidsmoment driver hoofd met een diep, achterste CG dat vergevingsgezinde, hogere launch angles levert met een neutrale tot draw bias.

-Verstelbare loft adapter
De nieuwe 6-voudig verstelbare driver kop zorgt voor meer launch en spin aanpassingen.

-Voorzien van de Fujikura Ventus Blue 55 shaft
-Voorzien van Lamkin Crossline 360-serie grips

Maat

14.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (26)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs