Webshop menu

DynaPower Titanium Driver

 399,95

Wilson is terug in het Premium-segment met de 2023 DynaPower-serie golfclubs. Zowel qua ontwerp en specificaties als qua prestaties zijn de Wilson Staff DynaPower clubs te vergelijken met de andere grote merken in de golfindustrie.

De nieuwe, verstelbare Wilson DynaPower Titanium Driver heeft een achtergewicht van 16 gram en een zwaartepunt dat laag en naar achteren is geplaatst voor maximale stabiliteit, hogere lanceerhoeken en een neutrale trekrichting. Een zes-weg hosel zorgt voor eenvoudige loft en spin aanpassingen. Deze driver is geschikt voor golfers met een lagere swingsnelheid.

De Titanium variant heeft mede dankzij meer Offset een lichte Draw-balans en veroorzaakt daardoor een wat hogere, meer voorspelbare balvlucht, wat het meest geschikt is voor golfers met hoger handicap.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7935Categories: Drivers, Golfclubs

-DynaPower AI
DynaPower kunstmatige intelligentie analyseerde duizenden permutaties om de perfecte dikte te vinden voor elke sectie van het clubblad, wat resulteert in de snelste balsnelheden en maximale vergevingsgezindheid. De dynamische slagvlakdikte van de PKR2 is geoptimaliseerd voor het uitgebreide gedeelte van het clubface voor hogere balsnelheden en maximale vergevingsgezindheid.

-Vergevingsgezind, hoog MOI clubhoofd
Verzwaring aan de achterkant zorgt voor een driverhoofd met een hoge MOI en een diep, achterste CG dat vergevingsgezinde, hogere lanceerhoeken oplevert met een neutrale tot draw bias.

-Verstelbare loft adapter
De nieuwe 6-voudig verstelbare driver kop zorgt voor meer launch en spin aanpassingen.

Deze DynaPower Titanium driver wordt geleverd met de Project X HZRDUS Smoke Red RDX shaft

Maat

13.0 graden, Regular, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 13.0 graden, Lite, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs