Webshop menu

DynaPower Ijzerset 5-PS Graphite Lite Standaard

 979,95

Wilson is terug in het Premium-segment met de 2023 DynaPower-serie golfclubs. Zowel qua ontwerp en specificaties als qua prestaties zijn de Wilson Staff DynaPower ijzers te vergelijken met de andere grote merken in de golfindustrie.

Volgens Wilson is afstand met deze DynaPower ijzers opnieuw gedefinieerd. Kunstmatige intelligentie en een variabele slagvlakdikte zorgen ervoor dat 85% van de ballen worden geraakt, tussen het midden en de teen. Daarnaast zijn de Power Holes geïntegreerd voor extra explosiviteit en speelbaarheid, is het zwaartepunt verlaagd voor een iets hogere, meer voorspelbare balvlucht te genereren. DynaPower ijzers hebben de perfecte balans van een aangename bovenlijn, optimale offset en een soepele hosel om een ​​krachtige, vertrouwenwekkende look te creëren bij het adresseren van de bal.

Deze set bestaat uit de ijzers 5, 6, 7, 8, 9, pitchingwedge en sandwedge met een graphite shaft en een lichtgewicht UST Recoil Dart 65 shaft met Lamkin Crossline 360-grips.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7954Categories: Golfclubs, Ijzers

Volgens Wilson is afstand met deze DynaPower ijzers opnieuw gedefinieerd. Daarbij zorgt kunstmatige intelligentie en de variabele slagvlakdikte binnen die innovatie ervoor dat een groter deel van het slagvlak wordt omgevormd tot Sweetspot. Vooral van midden tot teen, waar 85% van de ballen wordt geraakt. Wilson heeft ook de Power Holes-innovatie in deze ijzers aanzienlijk verbeterd. Deze zijn geïntegreerd voor extra explosiviteit en speelbaarheid. Deze strategisch geïntegreerde met urethaan gevulde Power Holes zorgen voor een flexibeler slagoppervlak dat zowel de balsnelheid als de sweetspot verhoogt. Het slagoppervlak wordt daardoor maximaal flexibel gemaakt om hogere balsnelheden te bereiken. Dit geeft golfers meer vrijheid om de bal nauwkeuriger te slaan, zodat de bal niet uit het midden slingert. Het zwaartepunt is ook verlaagd om een ​​iets hogere, nog meer voorspelbare balvlucht te genereren. DynaPower ijzers hebben de perfecte balans van een aangename bovenlijn, optimale offset en een soepele hosel om een ​​krachtige, vertrouwenwekkende look te creëren bij het adresseren van de bal.

-Set bestaat uit 7 ijzers: ijzer 5, 6, 7, 8, 9, PW en SW
-Graphite uitvoering
-UST Recoil Dart 65 shaft
-Lamkin Crossline 360-grips

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 65 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Prijs

Prijs