Webshop menu

DynaPower Fairway

 259,95

Wilson is terug in het Premium-segment met de 2023 DynaPower-serie golfclubs. Zowel qua ontwerp en specificaties als qua prestaties zijn de Wilson Staff DynaPower clubs te vergelijken met de andere grote merken in de golfindustrie.

De Wilson DynaPower Fairway is voorzien van gewichtsverdeling naar achteren en een variabele slagvlakdikte om de hoogste balsnelheden over het hele slagvlak te leveren voor een hoge, zwevende balvlucht.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7937Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

-Dynapower AI
Analyse van Dynapower kunstmatige intelligentie identificeerde de optimale dikte voor elk deel van het dunne, krachtige Carpenter Custom 455 slagvlak, resulterend in hoge balsnelheden en maximale vergevingsgezindheid over het hele slagvlak.

-Ontwerp met een hoog traagheidsmoment
DynaPower fairwayhouten hebben een achtergewicht van 12 gram om een ​​stabiel clubhoofd met een hoog traagheidsmoment te produceren dat vergevingsgezindheid en hogere lanceerhoeken levert.

-Geavanceerde, op de Tour geïnspireerde clubhoofdvorm
Het testen door tourspelers met DynaPower fairwayhout resulteerde in een vlakker profiel voor een strakke opstelling achter de bal.

-Voorzien van Project X Hzrdus Smoke Red RDX 60 shaft
-Voorzien van Lamkin Crossline 360-serie grips

Maat

15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 65 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (1)
  • Zilver (1)
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs