Webshop menu

Dynapower Carbon Driver

 479,95

Wilson is terug in het Premium-segment met de 2023 DynaPower-serie golfclubs. Zowel qua ontwerp en specificaties als qua prestaties zijn de Wilson Staff DynaPower clubs te vergelijken met de andere grote merken in de golfindustrie.

De Wilson DynaPower Carbon Driver is ontworpen voor tourkaliber prestaties. Carbon panelen op de kroon en zool helpen een lagere spinning balvlucht te produceren die maximale werkbaarheid mogelijk maakt voor de betere speler en is het meest geschikt voor golfers met een gemiddelde swingsnelheid.

De Carbon driver heeft een betere balans ten opzichte van de Titanium variant, omdat zowel de kroon (bovenkant) als de zool (onderkant) gemaakt is van lichtgewicht Carbon. Hierdoor voelt deze driver zeer krachtig en zeer solide aan en worden er enorme balsnelheden gegenereerd.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7934Categories: Drivers, Golfclubs

-DynaPower AI
DynaPower kunstmatige intelligentie analyseerde duizenden permutaties om de perfecte dikte te vinden voor elke sectie van het clubblad, wat resulteert in de snelste balsnelheden en maximale vergevingsgezindheid. De dynamische slagvlakdikte van de PKR2 is geoptimaliseerd voor het uitgebreide gedeelte van het clubface voor hogere balsnelheden en maximale vergevingsgezindheid.

-Laag spinvermogen ontwerp
Lichtgewicht carbon panelen op de kroon en zool verplaatsen het zwaartepunt laag en naar voren om een lager spinnend driverhoofd te creëren met neutrale balvlucht neigingen.

-Verstelbare loft adapter
De nieuwe 6-voudig verstelbare driver kop zorgt voor meer launch en spin aanpassingen.

Deze DynaPower Carbon wordt geleverd met de Fujikura Ventus Blue shaft.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (6)
  • Roze (2)
  • Zwart (2)
  • Blauw (1)
  • Geel (1)

Prijs

Prijs